Får du fornyet energi af at rejse? Så vil du med garanti stemme i H.C Andersens gamle udsagn ’At rejse er at leve’. Det er ofte på ferien, vi skaber de mest værdifulde minder, som vi bærer med os altid. Vi gemmer dem visuelt i vores cloud, så vi kan finde billeder frem, men i ligeså høj grad i vores hoved, hvor vi altid kan genkalde dem. Har du brug for ny inspiration til, hvor din næste rejse skal gå hen? Så læs med her.

Turen går til Sri Lanka

Sri Lanka byder på en storslået, frodig natur, lange sandstrande og en rig historie. Sri Lanka er en farverig ø med masser at byde på, så du kan få skabt de gode rejseminder. Udforsk eksempelvis de mange templer, fald i snak med de lokale på markederne og besøg en af de mange krydderiplantager. Her er noget for enhver smag.

Det gælder også det srilankanske køkken, der har en lang og stolt tradition bag sig. Du kan både spise på de lokale gadekøkkener eller på mere luksusorienterede restauranter. Men hvorfor ikke prøve begge dele?

Turen går til Fiji

Fiji er et vaskeægte tropeparadis. Her får du sol, sand og vand for alle pengene. Landet består af mange øer – faktisk mere end 300 af slagsen – og er en af Stillehavets sande perler.

Er du til betagende natur, skuffer Fiji ikke. Er du en sand livsnyder, skuffer Fiji ikke. Og er du vild med adventure, skuffer Fiji heller ikke. Her er både mulighed for at nyde livet i det kridhvide sand, snorkle under krystalblå vand sammen med alverdens farverige fisk og rafte. Kort sagt er der noget for enhver type på Fiji.

Turen går til Tasmanien

Tasmanien er en australsk ø, der har masser at byde på. Du finder både storbysstemning, rolige atmosfærer i de lokale vinmarker og usædvanlige naturopleveler i øens nationalparker. Tasmanien er en ø, hvor du kan blive ved at udforske og fylde bagagen med rejseminder.

Tag eksempelvis på vandretur i Cradle Mountain, i vildmarkerne eller de frodige regnskove. Knips også smukke billeder af de høje bjerge og nyd livet ved de hvide sandstrande. Tasmanien byder på en varieret naturoplevelse.