Det sker af og til, at man som hyppigt rejsende strander i lufthavnen. Det kan skyldes alt lige fra aflyste afgange til strejker og uvejr. Uanset årsag er det ikke det mest spændende, der kan ske. Hvis du lige nu er strandet i lufthavnen, giver vi dig her nogle tips til, hvad du kan lave.

Undersøg, om der er wifi

Uanset hvor i verden du ender med at strande i lufthavnen, er det som regel muligt at få som minimum en times gratis wifi. Undersøg om ikke det er muligt, da du dermed har mulighed for at undersøge mulighederne for eventuelt kompensation eller fordrive tiden.

Med wifi kan du lave alt lige fra at skrive en tekst på de sociale medier til at læse nyheder og andre opdateringer, som måske kan være nyttige for din aflysning af flyet og videre rejse.

Køb en god bog i lufthavnen

Når du er strandet i lufthavnen, er det aldrig til at vide, hvornår du kan komme videre igen. For at undgå at blive alt for frustreret, kan du med fordel gå rundt i lufthavnen for at finde en butik, der sælger bøger. Selvom bøgerne er på engelsk, kan du sagtens få noget godt ud af dem. Der er som regel en del bestsellere – og med en bog kan du sagtens få flere timer til at gå.

Find en god restaurant eller cafe

Når wifi er opbrugt, og du har læst bogen færdig, er det oplagt at gå på jagt efter en god restaurant eller cafe, hvor du kan spise god mad. Mad har som regel en positiv effekt på selv den mest frustrerende situation. Så vælg det bedste sted du kan finde, find en avis eller andet læsestof og nyd et godt måltid mad og noget at drikke. Det plejer at hjælpe og giver mod på at vente lidt endnu på, at der findes en løsning.