Drømmer du også om bare at kunne pakke rygsækken og ikke vide, hvornår du kommer hjem igen? Bare rejse på ubestemt tid, fordi du tjener penge imens? Det behøver du ikke lade blive ved drømmen – det kan sagtens blive til virkelighed. Bliv klogere på hvordan herunder.

Det er rigtig fedt at rejse ud i verden og blive klogere på, hvad der alt er af oplevelser og andre kulturer. Men det værst er, at du skal hjem igen – og du ved sikkert allerede hvornår, fordi budgettet kun rækker til en vis periode. Men, sådan behøver det ikke være mere.

Hvordan tjener du så penge?

Start en rejseblog inden rejsen

Den første måde at tjene lidt penge til rejsen på, er ved at starte en rejseblog op, inden du drager ud i verden. Har du rejst meget før, er det oplagt at starte ud med at skrive tips og guides om disse oplevelser – for så ligger der allerede godt indhold, inden du gør det officielt. Bloggen kan bruges til samarbejder med virksomheder, linkbuilding, fotoserier for magasiner og meget andet. Når først du har godt indhold, vil virksomheder ofte gerne samarbejde – så sæt i gang!

Prøv livet som freelance tekstforfatter

Har du en skribent til at gemme sig bag overfladen? Ved du, hvad SEO-tekster er, eller hvordan man skriver en god hjemmesidetekst? Hvis du har bare en lille smule viden om eller flair for at skrive, bør du prøve at springe ud i tekstforfatning. Det kan nemt give dig et par tusinde kroner om måneden efter SKAT, som du kan bruge på at forlænge din rejse.

Dette er blot nogle forslag til, hvordan du nemt og bekvemt kan begynde at tjene penge, mens du rejser. Er du god til at fotografere, kan du også sagtens tjene penge på at sælge dine billeder til platforme eller magasiner. Du kan også starte en YouTube, hvis du er god til at klippe videoer! Mulighederne er mange – det er bare med at gribe dem!