Spaophold

Forfatter: André Batz Jensen

I dag er det mere end 5 uger siden, at Danmark lukkede ned som følge af Corona pandemien. Vi danskere har, på meget kort tid, aldrig før tilbragt så mange timer i vores hjem. Det giver, hos de fleste, en stigende trang efter nye aktiviteter og oplevelser.

Der et rigtig fornuftigt udvalg af wellness- og spaophold på Sjælland, som du kan forkæle dig selv og dine nærmeste med, når Danmark igen åbner op.

Vi kommer her med vores bud på 3 lækre spaophold på Sjælland, som du bare skal prøve, når pandemien endelig har lagt sig, og vi danskere igen kan begynde at bevæge os ud på restauranter, barer og hoteller.

1)  Marienlyst Strandhotel

I Helsingør med udsigt til både Øresund og Kronborg Slot finder du Marienlyst Strandhotel. En gammel perle der har eksisteret siden år 1861. Strandhotellet fik opført et helt nyt spaområde tilbage i januar 2018. En spa som allerede i 2019 vandt “Årets Spa” ved Danish Beauty Awards. Og det forstår man sådan set godt. Hele 1600 kvm luksuriøs spa hvor der både tilbydes traditionelle spafaciliteter og oldgamle badetraditioner. Alt sammen designet til at bringe dig tættere på dig selv og naturen – midt i Nordsjælland. Der tilbydes derudover en række behandlinger, som kan tilkøbes. Opholdet kan desuden både kombineres med 3-retters middag, brunch samt naturligvis overnatning.

2)  Kurhotel Skodsborg

Er du på udkig efter et klassisk luksus kurophold? Her er det. Kurhotel Skodsborg, som ligeledes er lokaliseret i Nordsjælland, er uden tvivl et af de smukkeste og mest klassiske kurhoteller, vi har set i Danmark. I mere end 120 år har hotellet levet for at skabe de skønneste rammer for sundhed, livsglæde og velvære. Noget vi alle sammen i den grad kunne have brug for ovenpå en lang periode isoleret derhjemme. Spaen, som er tegnet af Henning Larsen Arkitekter, rummer både svømmebassin, 100 kvm stort bassin med hydrojets, sauna, dampbad, scrub, udendørs jacuzzi samt adskillige koldt- og varmtvands brusere. Med andre ord får du den helt store spa-oplevelse, når du sætter vejen forbi Kurhotel Skodsborg. Hotellet tilbyder desuden flere spabehandlinger, som du kan tilkøbe til dit spaophold.

3)  Kokkedal Slot

Velkommen til en sand oase for velbehag og total afstresning; en ren kilde til afbalancering, flow og ny energi. Under slottets historiske hovedbygning, træder du ind i en magisk verden. Her har Kokkedal Slot indrettet deres luksuriøse spa, som indbyder til velbehag og afslapning. I spaområdet kan du både snuppe en svømmetur i poolen, prøve Aqua Fitness og saunagus eller prøve SensorySky-bruseren, som er en af de eneste i kongeriget. Derudover finder du flere behandlingsrum, hvorfra der tilbydes traditionelle behandlinger som massage og skønhedsbehandlinger. Alle behandlinger er med kvalitetsprodukter fra Italienske Comfort Zone og Japanske Forlle’d. Et ophold på Kokkedal Slot kan desuden kombineres med gourmet, polo eller golf. 

Find mere inspiration til skønne weekend getaways her.