Drømmer du nogle gange om bare at kunne køre afsted, lave mad i det fri og sove under en smuk stjernehimmel? Så skal du køre rundt i en campervan! Og hvilket bedre sted er der at gøre det end i Australien? Den australske natur og det australske dyreliv er fantastisk og noget man skal opleve mindst én gang i livet! Vi kommer her med … grunde til, hvorfor du skal køre rundt i Australien.

3 gode grunde til, at du skal køre rundt i Australien

1. Det er en oplevelse for livet

Den første og måske også bedste grund til, at du skal køre rundt i Australien er, at du får en oplevelse for livet ved at gøre det. Det fantastiske ved at køre rundt i Australien er nemlig, at du aldrig kan vide dig sikker på hvilke utrolige oplevelser, der venter lige rundt om hjørnet. Dét sammen med oplevelsen af bare selv at kunne bestemme tid og sted, og hvor man camperer for natten er en fantastisk oplevelse, som du sent vil glemme!

2. Dyrelivet er fantastisk

Det skønne ved Australien er, at det har et dyreliv, der er meget forskelligt fra Danmark. Den ene dag kan du se varaner rende over vejen, og den næste kan du se kænguruer hygge sig sammen i flokke langs vejen. Endnu bedre er det, at Australien også byder på et fantastisk liv under vandet – krokodiller, hajer, skildpadder og meget mere ligger bare og venter på dig!

3. Naturen er vild

Noget af det absolut fedeste ved Australien er, at naturen er forskellig fra delstat til delstat. I Sydney kan du opleve tørre sletter og rå klipper over det hele, mens du i Cairns har regnskov, koralrev og fugtigt vejr. Det er fantastisk, da du aldrig kommer til at kede dig – heller ikke, når du skal køre flere hundrede kilometer ad gangen.

Der er ikke andet tilbage end at sige end rigtig god tur – og book så den campervan!