Kender du nogle gode internationale venner, der er på besøg i Danmark? Hvis du kan svare ja til dette, så er det værd at tage et kig i guiden her.

Gode venner fra udlandet er skønt

Der er næsten ikke noget bedre end at få besøg fra udenlandske venner, der kommer for at sige hej til dig herhjemme. Det er ofte et resultat efter man selv har været ude at rejse i verden, og derfor er disse venskaber også ofte meget stærke.

Lav noget, hvor alle kan være med

Hvis du beslutter dig for at holde en lille kom sammen for disse personer, bør du tænke, over hvordan aftenen bliver så hyggelig som muligt.

Man skal måske passe på med at holde den helt store fest, så derfor kan det være rart måske blot lige at holde en forfest eller noget i den dur, så man blot lige får sagt ordentligt hej og en god sludder, før den står på tur til byen.

Sjove lege er altid et hit

Sjove lege eller selskabslege er altid et hit. Også selvom man kun er få personer. Hvis I kun er en lille håndfuld så tænk over hvilken type selskabslege, der skal laves. Hvis du er i tvivl om, hvilke der er sjovest så tag og læs denne guide om selskabslege.

Lav international mad

Du bør lave mad, der afspejler, hvor de forskellige personer er fra. Efter I har lavet nogle sjove lege og selskabslege til festen eller aftenen, så er det vigtigt, at du har den rette mad klar. Aflæs stemningen så du ikke kommer til at lave den forkerte, som ikke vil falde i alles smag.

Lær dem om Danmark og vores kultur

Når I har fået noget god mad, så kan du evt. lave en sjov quiz eller lignende, hvor I kan lære mere om vores land og vores kultur. Dette kan også sagtens gøres lidt sjovere ved at sætte det ind i rammerne af at være en quiz eller en festleg, hvor alle skal være med, så de på den måde kan lære bare en lille smule mere om det land, du er fra.

Man kan evt. også købe små præmier til den der eller de, der vinder. Det gør det også lidt sjovere, da konkurrencegenet rigtig kan blive tændt.

Det var lige et par ideer, som du måske selv kan gøre brug af, hvis situationen snart skulle opstå!