Har du nogensinde overvejet at backpacke, men har du ikke haft modet til at komme afsted? Eller måske været i tvivl, om det er noget for dig? Backpacking er noget af det fedeste. Hvorfor vil vi prøve at forklare og overbevise dig om i indlægget her.

Du får fantastiske oplevelser – også uventede

Den første grund til at du skal tage af sted lige med det samme er, at du kommer til at opleve en masse. Når du backpacker får du både ventede oplevelser (altså dem du på forhånd planlægger) såvel som uventede oplevelser, som både kan være at positiv og negativ karakter. Fælles for oplevelserne er dog, at du vokser af dem som menneske – og at de ofte ender med at blive til historier, som du husker længe. Og hvor fedt er det ikke lige?

Du lærer søde mennesker at kende

En anden grund til at du skal pakke rygsækken lige med det samme, er at du kommer til at møde en masse søde mennesker på din vej. Det gælder både andre backpackere og rejsende såvel som lokale, der gerne vil hjælpe dig eller høre nærmere om, hvem du er, og hvorfor du besøger deres land. Det er en fantastisk del af det at backpacke, da det som regel bringer mange gode oplevelser med sig.

Du bliver selvstændig og egenrådig

En tredje og rigtig god grund til at komme afsted med rygsækken er, at du vokser som menneske. Når du backpacker, ender planerne ofte med at blive lavet om samtidig med, at du vil opleve, at tingene ikke altid kan blive, som du har planlagt det. Der dukker altid noget uventet op, som kræver noget ekstra af dig i forhold til tålmodighed og planlægning – og det vokser du af! Du bliver om noget klædt på til at være selvstændig, da der ikke er nogen kære mor lige i nærheden til at hjælpe.

Rigtig god tur!