Grækenland er dejligt, og det samme kan siges om de mange øer, landet er omkredset af. Det gælder i særdeleshed Rhodos, som er en ganske skøn og naturrig ø, som man ikke kan få nok af. Planlægger du nogle øhop, mens du backpacker eller blot rejser rundt i Grækenland, så skal du endelig ikke snyde dig selv for skønne Rhodos. Hvofor, kan jeg fortælle dig lige straks.

Derfor skal du ikke snyde dig selv for Rhodos

Når du har været rundt på de mange øer, Grækenland består af (eller skal til at starte på eventyret), så skal du endelig ikke snyde dig selv for Rhodos. Det er en ø, som rummer et fantastisk folkefærd, og som ligeledes rummer mange fantastiske naturområder. Øer er altid skønne, men Rhodos besidder en charme, som ikke opleves mange andre steder. Rhodos byder også på meget mere end strand, sand og lækker mad. Læs eks. den her guide om aktiv vandreferie på Rhodos

Undgå de turistede områder

En rigtig god ting vil være at undgå de alt for turistede steder. Som backpacker og globetrotter er det altid lidt mere interessant at gå på opdagelse efter det, som ligger udover turistområderne. Det er her, du møder de lokale, som skal have en hverdag til at fungere på samme måde som os andre. For nogle kræver det hårdt arbejde, og det er en interessant oplevelse. Overnat hos de lokale, da du får et helt anderledes indtryk af kulturen. Du vil blive en del af den, og det er for mange backpackere den helt rigtige måde at rejse på. Her træder charmen ved et land virkelig i kraft.

Spis lokal mad

En del af det at rejse til et land som Grækenland, er også at man skal forsøge at spise lokalt. Det vil der være rig mulighed for på Rhodos, hvis du beslutter dig for at give et lokalt ophold et forsøg. Det vil måske ikke være din livret, du får serveret, men så har du prøvet det, og har et minde for livet. For hvorfor rejse så langt væk hjemmefra for at spise nøjagtig det samme som normalt? Kast dig ud i det, og nyd alt hvad nydes kan på Rhodos.