Grækenland er en forholdsvis billige rejsedestination samt et populært feriested velbesøgt af ikke alene danske turister men også turister fra resten af verden.

De græske øer er hver især et lille paradis, der med smukke omgivelser, dejlige temperaturer og indbydende strande frister de charterhungrende turister. Men Grækenland har meget mere end charter og afslapning af byde på. Der er også masser af oplevelser for den eventyrlystne, der ville foretrække aktive rejser til Grækenland fremfor fjorten dage på langs i strandkanten.

Når du bestiller din rejse med Spies får du et stort udvalg af billige rejser til alle de græske øer.

Adventure i Grækenland

Grækenland er så meget mere end badeland. Det er et ferieparadis uden lige, der gemmer på de mest fantastiske uberørte perler og spændende seværdigheder. Læs forslag til aktiviteter nedenfor.

  • Tag på vandretur på Peloponnes i smukke omgivelser i Sparta-dalen – her kan du få prøvet vandreskoene af samtidig med at du kan nyde naturen og de kulturelle seværdigheder.
  • Oplev de fortryllende drypstenshuller på Kreta, hvor man kan udforske det underjordiske univers.
  • En vandretur gennem Samaria-kløften, Europas længste kløft, er noget af en bedrift men en spændende og eventyrpræget oplevelse. Læs vores dybdegående guide her.
  • Tag til den gamle bydel på Rhodos, som mest af alt minder om en gammel ridderborg – spændende oplevelse for hele familien.
  • Det er også muligt at opleve Grækenland til vands i form af vandsportsaktiviteter, sejlture eller et krydstogt.

Læs også: Rhodos – En charmerende græsk ø

Hvad skal man medbringe på en aktiv rejse til Grækenland?

Solcremen og bikinien er ikke et dårligt bud, men det rækker desværre ikke helt langt nok til den eventyrlystne, der ønsker at opleve mere end de ellers fantastiske strande på Grækenland. Det er et god udgangspunkt, men ligeledes er et par gode vandresko, da klipklapperne formentlig ikke holder længere i bjergene og på de lange vandreture.

Det kan også være en god idé at medbringe et kompas, hvis i skulle fare vild og et lille førstehjælpskit til når uheldet er ude. Derudover er en termokande da heller ikke en helt skidt idé – hold et pitstop på vejen og nyd de flotte udsigter med en dejlig kop kaffe til.