Bulgarien er stigende i popularitet hos de danske turister, da man får det hele til det halve. Det er desuden en rejsedestination, der har det samme at byde på som så mange andre; fine sandstrande, et sommerferievenligt klima og god mad. Der er desuden masser af attraktioner og seværdigheder i Bulgarien, hvis du ønsker en aktiv ferie.

Du kan finde en masse billigere rejser til Bulgarien gennem Sunweb, der udbyder pakkerejser med fly og hotel. Det er også muligt at finde all inclusive hoteller, hvis du foretrækker den nemme løsning og vil have mere tid til aktiviteterne.

Campingferie i Bulgarien

Camping er en aktiv feriestil, da man selv står for madlavning og andre huslige pligter i løbet af opholdet. Men det er også aktiv ferie på en sjov måde i og med, at der oftest findes en masse forskellige udbud af aktiviteter på campingpladsen. Det kunne for eksempel være sportsaktiviteter, legeområder for børnene, pool områder og fitness center.

Campingferien er for jer, der godt kan lide en intim ferie, hvor man bord tæt sammen og har masser af aktiviteter at tage sig til i løbet af dagen. Der findes masser af aktive og familievenlige campingpladser i Bulgarien.

 

Læs også: Dykning i Sortehavet

Endags aktiviteter i Bulgarien

Trænger i til en aktiv dag, eller flere, er der rig mulighed for dette i Bulgarien, hvor du både kan tage en heldagstur til vandland, zoologiske haver, ud i naturen eller opleve de historiske bygninger. 

Den aktive ferieform på fuld tid i Bulgarien

Er du den meget aktive type, er du måske mere til en vandre- og trekking ferie? Eller en cykelferie, hvor du cykler mange kilometer om dagen og får rørt dig en helt masse? Begge dele kan du udleve i Bulgarien, hvor du enten kan overnatte på en campingplads eller et hotel. Se vores guide til de billigeste priser til Bulgarien hos bl.a. Sunweb her.