Dykning i Sortehavet
Dykning & Sejlads

Dykning i Sortehavet

Er du en af de eventyrlystne rejsende for hvem det bare ikke er nok med en afslappende charterferie langs stranden eller poolen? Mange danskere rejser på ferie alene for at komme væk fra det omskiftelige danske vejr og nyde en afslappende og tiltrængt pause fra hverdagens strabadser. Men vi er også nogle, der rejser væk med et formål om at komme hjem med værdifulde og uforglemmelige oplevelser i rygsækken. Ikke at nogen rejseform er bedre end andre – sådan er vi jo så forskellige som mennesker. Men har du planlagt en rejse til Sortehavet, og kunne du godt tænke dig, at udforske lidt mere end strandkanten og poolens bund, så læs med her.

Sortehavet er et paradis for dykkere

Uanset om du er nybegynder eller en garvet dykker, så er der masser mulighed for at få nogle spændende oplevelser under havets overflade i Sortehavet. Der er desuden masser af fordele forbundet med dykning ved Sortehavet, hvor temperaturen er behagelig, saltindholdet er lavt og dyrelivet er varieret. Foruden den smukke undervandsnatur og et alsidigt dyreliv er der mulighed for at finde yderst velbevarede vragdele, helt tilbage fra oldtiden og 2. Verdenskrig, under havets overflade. Det skulle være en helt enestående og adrenalinpumpende oplevelse. Du får altså både spænding og smuk natur, når du dykker i Sortehavet.

Udforsk undervandshulerne

Det er også muligt at prøve huledykning i Sortehavet i nogle af de spændende undervandshuler. Her kan du opleve et anderledes dyreliv, der opholder sig mere afsides i hulerne. Alle former for dykning kræver selvfølgelig et certifikat, som kan erhverves under din rejse i Bulgarien. Det er som regel muligt at tage et lynkursus. Og skulle du blive bidt af en gal dykker, kan du jo altid opdatere dit kursus til et mere avanceret dykkercertifikat. Det er i øvrigt også muligt at snorkle i havoverfladen, hvis du ikke er så vild med at bevæge dig ned i havets dybder. Se flere tilbud fra Sunweb her.

Du besøgte også...

Bliv helt klar til ferien med vennerne eller veninderne

Maldiverne – Oplev det fantastiske marineliv

Indholdsrige dykker rejser Kap Verde

Malta – dykkerferie og god sightseeing

Phuket er dykkernes paradis

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk