Når man skal ud at rejse, er der mange forberedelser, der skal gøres. Uanset om man skal på afslapningsferie, byferie eller måske backpacke, er der mange ting, der skal planlægges, købes og pakkes.

Blandt andet er det utroligt afgørende, at man får det rigtige tøj med, så man hverken fryser eller får det for varmt på rejsen. Da man ofte kommer til et andet klima, end det vi har herhjemme, kan det blive nødvendigt at investere i nyt tøj, inden man tager af sted.

Eksempelvis bør man have en god, tyk frakke med, hvis man skal op og vandre i bjergene. Modsat er gode sandaler vigtige, hvis man planlægger at slentre op og ned af strandpromenader.

Uanset hvor din næste ferie går hen, kan du hos på chopin.dk finde masser af modetøj i høj kvalitet, så du er godt klædt på til din næste rejse. Og vælger du Chopin som din modebutik, kan du samtidig shoppe med god og grøn samvittighed.

Stort udvalg til netop din rejse

Uanset om du skal mod nord, syd, øst eller vest, finder du hos Chopin et stort udvalg af modetøj til netop din rejse. Selvom det naturligvis er vigtigt, at tøjet er praktisk, spiller stilen og looket også en stor rolle.

Hos Chopin finder du modetøj fra en række anerkendte danske og internationale mærker, som sikrer, at du kan være på ferie på den mest fashionable vis. Eksempelvis finder du de populære Birkenstock sandaler, som er oplagte til badeferier og byferier ved kysten. Men Chopin forhandler også et stort udvalg af overtøj til dig, der foretrækker de lidt koldere destinationer.

Uanset hvad du går efter, er du sikret høj og holdbar kvalitet til prisen. At shoppe hos Chopin giver altså mange fordele. Det er ikke mindst tilfældet, fordi de samtidig er en butik og webshop med fokus på den grønne omstilling.

Medlem af noco2.dk

Ud over deres store udvalg af modetøj skiller Chopin sig også ud ved at være medlem af noco2.dk. Det er et grønt fællesskab, hvor medlemmerne forpligter sig til at have fokus på grønne løsninger i deres virksomhed.

Det kan gøres ved en række forskellige tiltag, som alle sammen er med til at mindske CO2-udslippet og den generelle belastning af vores miljø. Det gælder ikke mindst for Chopin, der blandt andet har et 100% CO2-neutralt website. Derudover har Chopin det grønne No CO2-badge på deres website, som kan være med til at inspirere andre til at gøre en forskel for miljøet – både i virksomheder og i det private hjem.

Det er vigtig altid at have fokus på miljøet i alt hvad man gør. I dag må og kan man altså også forbinde disse to begreber med hinanden. Du kan hos Chopin købe modetøj til din rejse på en lidt grønnere måde.

Er du desuden en af dem, der generelt har stort fokus på miljøet og de grønne løsninger, kan du også selv blive medlem og deltage i No CO2-fællesskabet, men det forpligter at tænke mere grønt