Varna – Sortehavets Perle
Europa

Varna – Sortehavets Perle

Varna, Bulgariens tredjestørste by, bliver med god grund kaldt for Sortehavets perle, da det er et sandt ferieparadis med en kombination af idylliske hvide sandstrande med azurblåt vand, der tiltaler charterturisten og spændende seværdigheder, der henvender sig til den kultur interesserede rejsende.

Book din rejse til Sortehavets perle med Sunweb, der har en lang række gode hoteller og billige flybilletter til rådighed. Sunweb rejsebureau, byder på rigtig mange spændende rejser verden rundt.

Hvorfor Varna?

Varna er foruden de indbydende sandstrande et kulturelt hotspot, hvor man både kan nyde musik på barerne, der ligger ud til vandet, besøge operaen eller nyde jazzmusik.

Derudover kan man lidt udenfor byen nyde en hyggelig picnic i fantastiske omgivelser præget af den frodige natur. Byen har desuden et aktivt natteliv, der primært henvender sig til de unge mennesker med høj musik, dans og billige drinks. Det er dog også muligt at finde mere stille og rolige barer, hvor du kan nyde et glas vin eller en øl i et mere roligt miljø.

Hvad kan man opleve i Varna?

Der er masser af ting at opleve i Varna for familien, pensionisten og de unge. Sortehavets perle byder på et utal af kulturelle oplevelser, smukke naturfænomener og underholdende oplevelser for hele familien. Se forslag til forskellige udflugter og seværdigheder nedenfor.

  • The Sea Garden: En stor park for turisten, der nyder at vandre i smukke omgivelser omringet af farvestrålende blomster og fossende fontæner. Parken er en god familieudflugt, da det med den smukke natur og en børnevenlig legeplads er en god kombinationer, der vil falde i hele familiens smag. Der findes desuden et planetarium, et amfiteater og et akvarium i parken.
  • Delfinariet: Her kan man nyde de dygtige delfiners optræde og få mulighed for at fodre og røre de nysgerrige kreaturer, der er vant til menneskets tilstedeværelse.
  • The Theatre of Drama: En næsten hundrede år gammel bygning er et interessant arkitektudsyn, hvor den første teateropvisning blev fremvist i tidernes morgen. Der er den dag i dag stadig mulighed for at se teaterforestillinger i løbet af hele sommeren.
  • Golden Dolphin Festival: En årlig festival i et kulturelt øjemed, der afholdes i dukketeatret netop for at promovere dette.

Du besøgte også...

Oplev Wales’ vilde natur og kulturskatte

Oplev nordlyset i Sverige

Tag på hvalsafari i Norge

Tag på opdagelse i Danmarks smukke natur

Færøerne: Disse ting skal du opleve

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk