Afbudsrejser – En god måde at opleve verden billigt på
Billige rejser og sparetips

Afbudsrejser – En god måde at opleve verden billigt på

Det kan være en dyr hobby, hvis man elsker at rejse ud til eksotiske rejsedestinationer hvert eneste år, men så findes der heldigvis begrebet afbudsrejser, som faktisk er skræddersyet til den eventyrlystne turist, der blot vil billigt ud at rejse og opleve hele verden.

Man sparer ofte mellem 25-75 % på normalprisen, når man køber afbudsrejser, idet flyselskaberne desperat ønsker at undgå tomme flysæder og hotelværelser, så man er villig til at give en klækkelig rabat, såfremt turisten kan rejse med kort varsel til en af disse begrænsede destinationer.

Hvorfor opstår afbudsrejser?

Det er umuligt at gardere sig 100 % mod afbudsrejser, selv om flyselskaberne gør en ihærdig indsats for at minimere antallet af afbudsrejser, der jo naturligvis giver flyselskaberne en mindre indtægt. Der vil nemlig altid kunne opstå uventede situationer, som gør, man må annullere rejsen eller ombooke rejsetidspunktet, da dette kan skyldes pludselig opstået sygdom, død, arbejdsopgaver mm. Mange vælger af samme årsag at købe en billig afbudsforsikring, som giver dem pengene retur for billetten, hvis rejsebureauet får besked senest 24 timer før afgang, så derfor vil mange afbudsrejser være med et begrænset antal pladser samt kun til visse destinationer.

Til visse destinationer kan der være kun 1 dags varsel, mens der til andre destinationer måske er flere måneders varsel. Flyselskaberne overbooker ofte alle flyrejser, da der altid kommer et vist antal afbud med tiden, så dermed passer bookningerne med antal flysæder, men man kan naturligvis ikke skønne korrekt i hvert tilfælde, og derved kan der opstå situationer med afbudsrejser, som kommer de eventyrlystne til gode, da disse ofte kan rejse med kort varsel og til en ikke-afgørende destination.

Hvor finder man afbudsrejser?

De mindre flyselskaber har ikke mange afbudsrejser, mens de store flyselskaber såsom Spies har mange afbudsrejser at tilbyde kunderne. På deres hjemmeside finder man en oversigt på de eksisterende afbudsrejser, og her kan man altså gøre et virkelig godt kup, hvis man ikke stiller for mange krav til destinationen og tidspunktet for rejsen.

I øjeblikket kan man for eksempel komme på 2 ugers ferie på hotel i Tyrkiet for 399 kr., og det er endda med tre måneders varsel, men man kan også med 1 dags varsel komme 1 uge til Gran Canaria for 499 kr., og det er også muligt at komme på 1 uges ferie i Egypten for 1.599 kr. Det gælder ofte om at være hurtig til at beslutte sig og bestille billetten, da rejserne hurtigt bliver solgt. De mange afbudsrejser varierer hele tiden, så normalt er der en del at vælge imellem, så det alligevel passer godt ind i jeres tidsplan. Hvis man er spontant oplagt og eventyrlysten, så er uspecificerede afbudsrejser perfekte til jeres formål.

Du besøgte også...

Tips: Hvordan sparer du op til en backpackerrejse?

Du kan låne penge til en drømmerejse jorden rundt

Sunweb rejser – Anmeldelse og sparetips

Vil du ryge eller rejse?

Billige afbudsrejser til Mallorca på nettet

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk