Phuket er dykkernes paradis
Dykning & Sejlads

Phuket er dykkernes paradis

Dykkere fra hele verden valfarter til øen Phuket i det sydlige Thailand, da der her findes optimale forhold for både dykning og andre vandsportsaktiviteter. Phuket er ca. 50 kilometer lang og 20 kilometer bred, og øen er Thailands største og mest populære feriested.

Mange rejser med Spies Rejser eller andre rejsebureauer hertil på ferie, da man her kan holde en perfekt ferie med hele familien i et varmt og tropisk klima.

 

Aktiviteter på Phuket

Phuket er blandt de dyreste steder i Thailand, men alligevel er prisniveauet så lavt i forhold til danske priser, at de fleste vil opfatte prisniveauet som rimeligt og endda billigt. Her kan man finde mad og overnatning til yderst billige priser men også i luksuriøse omgivelser til højere priser.

Man kan nemt møde kendte sangere og skuespillere, da Phuket tiltrækker mange jetsettere, men man vil helt sikkert også møde mange andre turister, der vil nyde solen, palmerne og de herlige sandstrande. Phuket har masser af restauranter, caféer, moderne butikker til shopping, et hektisk og sprudlende natteliv, og desuden findes der masser af aktiviteter til børn og unge.

Hvis man elsker aktiviteter med vand, så vil man elske Phuket, da man her kan dyrke alle former for vandsport såsom:

 

  1. Dykning
  2. Snorkling
  3. Bananbåd
  4. Speedbåd
  5. Jetski
  6. Vandscooter
  7. Paragliding
  8. Surfing og windsurfing

Vandet er nemlig krystalklart omkring øens mange herlige strande, så dette giver gode forhold for dykkere, så mange træner og får dykkercertifikater her. Her er der både plads til begyndere samt til mere erfarne hardcore dykkere, der leder efter udfordringer. Man kan møde mange spændende og eksotiske dyr fra havet som koraller, djævlerokker, hajer, tun, trevalle og hajer.

 

Dykning i Thailand

De mest anerkendte steder til dykning i Asien er Similan øerne i Andaman havet, hvor verdensklassen kommer for at dykke. Stedet er sammen med Fantasy Reef, East of Eden og Elephant Head nogle af de bedste i hele Asien. I Thailand er især Hin Daeng topstedet for dykning, og her møder man hvalhajer og djævlerokker, der laver loop på loop.

Hvalhajer møder man især i området mellem Similan øerne og Surin øerne. Det ligger lige nord for områderne Koh Bon, Koh Tachai samt Richelieu Rock. Man dykker året rundt men primært ligger den mest populære sæson mellem november og april måned. Man skal ved dykning være varsom med de to modsatte rettede monsunvinde, som kan give masser af høj sø og farlige strømme, men generelt kan man få mange spændende og unikke oplevelser med dykning og snorkling, og det klare vand indbyder til undervandsfotografering.

 

Du besøgte også...

Bliv helt klar til ferien med vennerne eller veninderne

Maldiverne – Oplev det fantastiske marineliv

Indholdsrige dykker rejser Kap Verde

Malta – dykkerferie og god sightseeing

Dykning i Sortehavet

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk