Hawaii – En drømmerejse til lands og til vands
Nordamerika

Hawaii – En drømmerejse til lands og til vands

De fleste mennesker tænker på paradis og ferieoplevelser, når de hører ordet Hawaii. Faktisk er turismen en så stor indgroet del af tilværelsen på denne amerikanske øgruppe i Stillehavet, at man simpelthen definerer Hawaii med en drømmeferie med vajende og forførende palmer over paradisiske strande. Man kan nemt rejse til Hawaii på ferie med Spies Rejser, der har rejsedestinationer til Hawaiis to mest populære rejsemål Maui samt Honolulu.

Her får man naturligvis et godt hotel tæt på de vidunderlige strande, men der er heller ikke langt til øernes fantastiske natur, og endeligt finder man også restauranter i verdensklasse og en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og underholdning, så derfor ender faktisk alle ferier hertil som en stor succes med varige minder for livet.

Hvad er Hawaii?

Hawaii er faktisk en samling af over 150 øer, hvoraf de 7 største øer kaldes for ’hovedøerne’, og denne amerikanske stat byder på et tropisk paradis fuldt af menneskeskabte og naturlige vidundere såsom vulkaner og vandfald. Man kan opleve et unikt plante- og dyreliv, men man kan også besøge de mange attraktioner, hvoraf man bør besøge Bishop Museum eller Kokee Natural History museet i frodige Waimea Canyon.

 

Man kan her danne sig et andet billede af en interessant fase i Hawaiis evolution. USA har aldrig nogensinde glemt Hawaiis rolle under 2. verdenskrig med angrebet på Pearl Harbour, og dette minder man med krigsskibet USS Arizona Memorial, hvor alle besøgende kan danne sig et indtryk af tilværelsen ombord. Øgruppen er så populær med den skønne natur, at mange rejser hertil for at blive gift og fejre et enestående bryllup.

Attraktioner på Hawaii

Hawaii øerne ligger langt fra de fleste lande, så især globetrottere og andre eventyrere rejser hertil for at opdage naturen, der er helt unik med især de karakteristiske vulkaner, vandfald, de krystalklare søer, der giver ideelle omgivelser til sportsinteresserede, der vil dyrke vandsportsaktiviteter som surfing, dykning, kitesurfing, vandski, snorkling og meget mere.

Man kan få nogle enestående oplevelser ved at besøge de mest fantastiske vandfald i verden som Akaka Falls med sine 135 meter, og der findes desuden den udslukte vulkan Diamond Head krateret samt de aktive vulkaner i Volcanoes National Park.

Hvis man er god til dykning, så kan man desuden gå på oplevelse i dybet og finde de berømte oversvømmede Kula Kai huler, der byder på dybe huler, lava-tunneller og mange andre underjordiske naturfænomener. Dykkere vil også kunne opleve helt specielle tropiske fiskearter, munkesæler samt pukkelhvaler.

Der findes flere spændende zoologiske haver såsom Honolulu Zoo samt Panaewa Rainforest Zoo, hvor man kan opleve en afrikansk savanne-udstilling med fritgående lover. Endeligt findes der flotte akvarier især ved Maui Ocean Center samt Waikiki akvariet men også masser af botaniske haver med tusindvis af lokale plantearter.

Du besøgte også...

Oplev Nordamerika helt tæt på

Mexico: 5 ting du bør vide

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk