På et tidspunkt i livet får mange den tanke, at man gerne vil rejse jorden rundt eller i det mindste besøge en fjern og eksotisk feriedestination. Der kan både være tale om unge mennesker, der gerne vil hente inspiration ude fra den vide verden, før de vælger en karriere, men det kan også være børnefamilier eller pensionister, der gerne vil rejse ud i den store verden og møde fremmede kulturer.

At rejse er jo at leve, men en drømmerejse jorden rundt kan være en stor udgift på et almindeligt feriebudget. Hvis du alligevel pludselig falder over en meget attraktivt rejse, så bør du faktisk overveje at låne penge til jeres drømmerejse, da renteniveauet i disse år er temmelig lavt. Du kan eventuelt spare på feriebudgettet i de kommende år og så anvende feriepengene for de kommende år til at afdrage på lånet til drømmerejsen.

Ultimative feriedestinationer

I realiteten kan hele verden være turistmål, så det er kun jeres fantasi, der sætter begrænsningerne for, hvor I kan have lyst til at rejse hen. Jo længere væk fra Danmark du rejser, jo mere fremmedartet kan kulturen være, og du vil derfor kunne opleve ekstraordinære oplevelser på blandt andet disse eksotiske steder:

 • Afrika
 • Thailand
 • Mexico
 • USA
 • Sydamerika
 • Australien
 • Grønland
 • Kina
 • Japan
 • Indien
 • Himalaya bjergene

En anden mulighed kunne være at tage på en krydstogtsrejse jorden rundt eller en måned til Caribien. Der er i hvert fald stor forskel på 8 dage til Mallorca i forhold til at tage på en adventure rejse til Brasiliens regnskov, hvor man også kan støde på en storslået natur på Amazonas floden. Overvej endelig hvilke destinationer, du gerne vil besøge. Forslag kunne være at besøge sjældne bygningsværker og befolkningsgrupper eller måske bjergbestigning?

Hvor er det nemmest og billigst at låne penge til en rejse?

Det er ofte dyrt og besværligt at gå i banken og låne penge til en rejse, da der jo er tale om et ekstraordinært forbrug, og så er det både nemmere og måske billigere at blot søge hos et af de mange lånefirmaer på nettet. Dette kan dog alligevel være en stor udfordring, da der dels er så mange lånefirmaer, men de har også forskellige typer lån og lånebetingelser, så dette vil også blive et stort arbejde.

Heldigvis kan du nemt låne penge til en rejse på Lendme.dk.  Du skal dog have et rimeligt rådighedsbeløb, og du må heller ikke stå registreret hos RKI som dårlig betaler. Fordelen ved Lendme er, at du her kun skal foretage en enkelt låneansøgning, hvorefter du helt automatisk nu vil få lånetilbud fra en lang række udlånsfirmaer, der nøje har beregnet nogle attraktive lån til dig ud fra din økonomi herunder dit rådighedsbeløb og dine gældsposter, der jo er afgørende for din evne til at betale lånet.

Du kan sammenligne deres renter og lånebetingelser, sådan så du kan udvælge det mest passende lån til dit behov. Husk endelig at sammenligne ud fra lånenes årlige omkostninger i procent (ÅOP), da denne faktor er den eneste mulighed for at sammenligne lånene på samme vilkår, som er inklusiv alle omkostninger herunder lånerente, etableringsgebyr samt øvrige gebyrer.

Hvis du blot vælger et tilfældigt kviklån, så vil ÅOP renten måske ligge i området 30-50 %, mens du med et længerevarende forbrugslån ofte kan låne penge med en ÅOP på 10-15 %.

Rigtig god rejse!