Drømmer du om en tur til det amerikanske, så er der heldigvis et hav af muligheder, hvorpå du kan gøre drømmen til virkelighed. Især i denne kolde vintertid er vi mange, der drømmer os langt væk til sol, varme og oplevelser. Profil Rejser kan hjælpe dig med at strege endnu en destination fra din bucket liste.

Har du ligesom mange andre en lang liste af destinationer lagret i hukommelsen, som du rigtig gerne vil opleve imens du kan? At rejse er at leve, og det er altså ikke helt løgn. Skynd dig derfor at booke din næste rejse og overvej kraftigt, om ikke turen denne gang skal gå til Nordamerika. Har du ikke før været i USA, så har du hele 50 forskellige stater at tage hul på og uendeligt mange oplevelser vil følge med.

USA er spækket med nationalparker – den ene mere storslået end den anden, og du finder bygninger og natur helt ud over det sædvanlige. Fra kulturelle oplevelser i storbyer som New York, Washington og Chicago til krystalklart vand og strandliv i Florida eller Californien. Nordamerika har det hele og tager du på en længere rejse kan du snildt kombinere flere forskellige stater. Klik her og bliv klogere på, hvad Profil Rejser har at tilbyde.

Træf et bæredygtigt valg og skift plastflasken ud

Når du er på farten, hvad end det er herhjemme eller på en rejse, så er det altid rart at have adgang til vand. Derfor har mange en flaske vand liggende i tasken, hvilket naturligvis er meget bekvemt, men har du nogensinde tænkt over, hvor meget det belaster miljøet, hver gang du køber en plastic flaske? Det har de hos 24Bottles, og derfor har de designet en flaske i rustfrit stål, som du kan bruge igen og igen.

Med denne flaske i tasken kan du drikke dit vand med god samvittighed, og så oven i købet fra et lækkert design også. Den fås nemlig i mange forskellige farver, og du kan få både holdere og tasker til at bære flasken i. Se udvalget her hos Propagandashop, hvor du desuden også kan finde et hav af mange andre flotte og interessante produkter, der gør hverdagen lidt sjovere og lidt grønnere.

Tag denne flaske med på din tur til Nordamerika, og du har altid adgang til friskt vand på dine vandre- og hikingture. Det eneste du skal gøre er at vaske den engang imellem, og hermed sparer du på miljøet.