En øgruppe af vulkaner beliggende i Atlanterhavets smørhul, hvor der er varmt hele året rundt indbyder til øhop på de idylliske øer, der hver især har en særlig ynde og enestående oplevelser.

Er du mest til en aktiv ferie, hvor du ikke alene får lov at nyde poolen og stranden, men samtidig får rig mulighed for at opleve rejsedestinations kulturelle finesser og anderledes madkultur, så kan en omgang øhop på Kanarieøerne stærkt anbefales. Her er du stort set alt tid sikret godt vejr, flotte strande og stimevis af unikke oplevelser samt et aktivt natteliv. Tjek f.eks. på Spies Rejser, de har et stort udvalg af rejser til bl.a. Kanarieøerne.

Gran Canaria

Som en af lettest tilgængelige og samtidig billigste destinationer med fly er Gran Canaria et godt sted at starte øhop-ruten. Gran Canaria er en af de mest turistede af de Kanariske øer, hvor du bl.a. kan opleve det vilde natteliv i Playa del Ingles, den største by på øen.

Gran Canaria har alt hvad en drømmeferie bør indeholde inklusiv luksuriøse hoteller ud til Atlanterhavets kyst, hvor du kan tage en dukkert i de store bølger eller nyde livet fra strandkanten.

Der er desuden gode forbindelser fra Gran Canaria, når du skal videre på din øhop-rute.

Fuerteventura

Øens stille og rolige tempo indbyder til et par afslappede dage på den smukke ø, der grundet de utrolige vindforhold, anses for værende et slag mini Hawaii, hvor forskellige former for surfing kan udforskes. Derudover er der muligheder for at se delfiner og hajer fra kysten eller via båd.

Selvom turismen er på vej op på Fuerteventura og der bygges fine nye hoteller, er det også muligt at bo i en lille afsides bo, hvor du kan nyde roen og idyllen samtidig med at du får mulighed for at opleve kulturen på helt klods hold.

Lanzarote

Med en frisk sejltur på en lille halv time kan du fortsætte øhop-ruten videre til Lanzarote, der er kendt som et mekka for sportsudøvere. På Club La Santa kan du nyde en aktiv sportsferie med mulighed for at deltage i forskellige sportsgrene som svømning, tennis, badminton, aerobic mm.

Du kan desuden opleve kontrasten mellem det golde og tørre landskab og de flotte hvide sandstrande, hvor du i den nordlige ende af øen kan besøge grotter og kaktuslandbrug. Kommer du længere sydpå kan du gå en tur langs de brede havnepromenader samt gå på shopping eller besøge papegøjestrandene

El Hierro

En af de mindre kanariske øer, hvor du kan opleve de kontrastfyldte landskaber trods øens størrelse og vandre opad bjerget Malpaso for at nyde den storslåede udsigt fra bjergtoppen, der ligger i 1500 meters højde.