Canazei – oplev bjerge og gondoler
Aktiv og Adrenalin

Canazei – oplev bjerge og gondoler

Man kan finde storslåede oplevelser i relativ kort afstand fra Danmark, idet Norditalien faktisk har mange attraktioner at byde turisterne. Man kunne tage et par ugers ophold i Venedig området, da de fleste globetrottere i forvejen er friluftsmennesker, som både elsker spændende storbyoplevelser samt at trave rundt i høje bjerge ved de smukke landskaber. Dette kan man opleve i Canazei, som ligger lidt nordligere end Venedig.

Man kan altså på samme tur rejse i to forskellige typer gondoler, idet man i Venedig transporteres rundt i den flydende by på en romantisk måde i disse små både, og i bjergene i kort afstand fra Venedig kan man i selve Canazei rejse med skilifter, hvor man sidder sikkert inde i en gondol mange 1.000 meter over havoverfladen. Man kan nemt finde gode tilbud på skiferie til Canazei hos Sunweb, rejsebureauet med billige priser på skiferier. Man kan enten vælge at køre selv hertil, hvilket måske er mest praktisk, hvis man er en større familie med masser af bagage, mens andre foretrækker at flyve hertil.

Hvad kan man opleve i Canazei?

De fleste kender Venedig og de mange broer, museer, restauranter og kulturelle udbud, men kun de færreste kender til Canazei, som især er et vinterskisportssted i området Super Dolomiti, da det ligger i hjertet af den smukke, skovklædte dal Val di Fassa i knap 2.000 m højde. Her findes en hyggelig stemning gennem et godt mix af nye hoteller og gamle gårde. Man kommer hertil via en svævebane og gondol til det smukke område Belvedere.

Stedet virker meget charmerende og uspoleret, men der findes alligevel mange moderne attraktioner såsom indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder, livlig after-skiing, et hektisk natteliv samt det berømte italienske køkken, hvor god mad og pragtfuld vin følges ad hånd i hånd til meget fornuftige priser. Som turist bør man dog lige huske på den 3 timer lange siesta i området, hvor hele byen faktisk går i sove tilstand.

Kulturelle tilbud i Canazei

Byen Canazei blev temmelig kendt, da man i 1994 afholdt VM mesterskaberne i Ishockey, som var koncentreret i trekantsområdet mellem Milan, Bolzano og netop Canazei. Skiområdet kan især prale af en skibanen Sella Ronda med mange løjper fordelt over de 42 km. Men udover skisport har Canazei flere andre spændende attraktioner at byde på, hvilket er:

  • Canazei center
  • Det højeste bjerg i kæden Dolomitterne Marmolada
  • Gletsjeren Ghiacciaio della Marmolada
  • Sommerfesten Gran Festa da d'Istà i september med parader og optog
  • Kirken Chiesetta della Madonna della Neve
  • Kirken Chiesetta di San Floriano

Du besøgte også...

Gør dig klar til skiferien

Vild med jagt? Så tag på en jagtrejse

Safari: Disse 3 ting skal du huske

Eventyr og skiferie i Val d Isere

Fuerteventura er et paradis for surfere

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk