Den korrekte stavemåde for Val d Isere er nok Val d´Isère, da der jo er tale om et fransk skiområde, der ligger i den sydøstlige del af Frankrig meget nær den italienske grænse. De fleste har nok nikket genkendende til navnet Val d Isere, da det ofte optræder i TV med skisport, og der er tale om skiløb i absolut topklasse i hele skiområdet L’Espace Killy, der faktisk omtales af mange som et af de bedste skiområder i hele Verden. I hele skiområdet L’Espace Killy findes her mere end 300 km udfordrende pister til de erfarne skiløbere, og man kan fortsætte til de omkringliggende skiområder Tignes, Solaise, La Daille og Le Fornet.

Det unikke skiområde Val d’Isère

Val d Isere er gennemgående helt unikt, da der er udfordringer for alle og især til de rutinerede skiløbere. Der findes to store gletsjere i området, så der er snesikkerhed i området. Her findes utrolig gode forhold til skiløb, men derudover kan man også slappe af i området i meget komfortable omgivelser. Her findes nemlig muligheder for både kurbad, massage eller shopping i den flotte autentiske by. Her er der rig mulighed for at købe delikatesser samt mærkevarer i de mange specialforretninger, der ligger placeret side om side. Man kan også forsøde tilværelsen med en tur i kurbad, i svømmehal eller en omgang massage, da musklerne måske kan blive trætte og stive efter lange dage i sneen.

Afterski i Val d’Isère er et kapitel for sig selv, og det har gjort skirejser hertil meget eftertragtede både blandt børnefamilier og folk uden børn. Mange steder finder man levende musik, og børn kan boltre sig dagligt med en biograf, isklatring, kørsel i hundeslæde, langrend på ski, eller sjov i den store snowpark på 36.000 m2. Man møder ofte berømtheder på dette skisportssted, så måske skulle man overveje denne destination på den kommende skiferie.

Kørselsvejledning til Val d’Isère

Byen ligger placeret lidt nord for Torino og Grenoble, så det er selvfølgelig muligt at tage flyet hertil, hvorfra man tager bus eller taxi på den sidste strækning, men mange vælger faktisk et køre hertil selv i deres egen bil, selvom der er omkring 1.500 km fra Danmark. Man kan jo stoppe undervejs for overnatning og besøge andre interessante byer og seværdigheder på turen hertil, så man får en mindeværdig oplevelse ud af turen. De fleste skiturister helgarderer sin skiferie ved, at de i forvejen bestiller indkvartering og liftkort, og netop dette har Sunweb specialiseret sig i. Se flere tilbud fra Sunweb her.