Den græske ø Rhodos har i mange år været et populært feriested for turisterne, og årsagen til dette er temmelig indlysende, da Rhodos kan byde på mere end de normale ferierejser med sol og strand. Rhodos har nemlig både solen, palmerne og sandstrandene, da øen ligger tæt på det varme og behagelige klima ved Middelhavet, men derudover har Rhodos en interessant oldgammel kultur, hvis mindemærker kan ses den dag i dag. Derfor køber mange rejser til Rhodos, da man her kan opnå en afslappende solferie og også få uforglemmelige interessante minder med hjem fra ferien.

Dette kan Rhodos tilbyde turisterne

  • en Rhodos er den største og mest frodige af de Dodekanesiske Øer, og statistikken viser, at det er Grækenlands mest besøgte ø. Her kan man opleve en perfekt ferie i herligt vejr, som kan glæde hele familien. Her findes masser af attraktioner og tilbud til børnefamilierne, men det er også muligt at tage på en interessant shoppingtur i byen, og om aftenen kan man nyde øens livlige natteliv. De fleste vælger at bo på et godt hotel, hvor der findes alle mulige faciliteter, således man forkæles og nyder ferien i fulde drag. Man bør tage på ture rundt i landskabet, idet Rhodos har en uberørt natur med mange små landsbyer, grønne bjerge og smukke kyststrækninger. Mange lejer en bil og oplever øens mange attraktioner og seværdigheder. De mest populære er:
  • Den antikke by Lindos Akropolis, hvor man kan se templer samt marmorsøjler, som er flere tusinde år gamle.
  • Faliraki Water Park har Europas største vandland og vandpark, og her kan man opleve store rutsjebaner for de eventyrlystne, men der er også normale rutsjebaner, som alle tør anvende. Børn i alle aldre vil elske dette sted, hvor der findes masser af forskellige aktiviteter.
  • Rhodos gamle bydel anses af mange for at være en af de smukkeste langs Middelhavet. Her bor der omkring 6.000 indbyggere, og man ser her bygninger, som er mange hundrede år gamle såsom Stormestrenes palads, Riddernes gade og Den tyrkiske bydel.

Hvor finder man nemmest rejser til Rhodos?

Det nemmeste er absolut at gå på nettet og søge rejser blandt de mange rejsebureauer og sammenligne deres tilbud. Der findes flere søgemaskiner såsom Momondo.dk, men vær opmærksom på, at de ikke inkluderer alle rejseselskaberne. Så måske skulle man også gå ind på de store rejsebureauer eksempelvis Spies Rejser, da man også her kan finde billige rejser til Rhodos. De store rejsebureauer kan oftest indkøbe rejserne til den bedst mulige pris, hvilket kommer passagererne til gode i form af billigere priser og flere turistmål at vælge imellem.