Gode råd: Sådan finder du billige eksotiske rejser
Billige rejser og sparetips

Gode råd: Sådan finder du billige eksotiske rejser

H.C. Andersen er én af de mest kendte danskere i udlandet gennem tiderne, og vi kan være stolte over hans enorme udbredelse af hans velkendte eventyr, som har været til fornøjelse og inspiration for mange. Han levede efter sit citat ”At rejse er at leve”, og mange har siden fulgt i hans fodspor, idet man oplever verden på rejser. Vi føler os muligvis bedst tilpas hjemme, men der er ingen tvivl om, at hvis vi havde bedre økonomi, så ville vi nok alle rejse noget mere ud og opleve verden og se kulturforskellene rundt omkring.

Verdens lande rummer forskellige religioner, traditioner, madvaner og klimaer, og samtidigt er visse lande kendt for deres fortid, museer og gæstfrihed, hvorimod andre turistprægede lande mest kendes for deres skønne natur med bjerge, skove, vulkaner og søer. Det koster tusindvis af kr. at rejse ud og se verden, så naturligvis forsøger de fleste at finde de bedste og billigste tilbud, hvilket kan gøres på mange måder. Derved kan der jo nemmere blive råd til en ny ferietur til den store verden i den kommende fremtid, hvis man planlægger sin rejse omhyggeligt i forvejen.

Hvordan finder man de billigste rejser?

Tjek jævnligt opdaterede hjemmesider med flypriser samt hotelpriser, da disse priser er de mest varierende på rejsen. Madpriserne varierer ikke nævneværdigt, da det især er udsving i valutakurserne samt fly og hotelpriserne, som er de største udgifter på rejsen. Man opnår mest på rejsen, hvis man rejser til et land med en svag økonomi, og især hvis man rejser udenfor højsæsonen, hvor det altid er dyrest.

Derfor bør man lige nu holde sig fra lande, der følger engelske pund og dollarkursen, men man bør holde sig til eurolande. Ofte kan man jo ikke rejse fra den ene dag til den anden, da den slags skal planlægges i forvejen, så det passer sammen med familie, job eller skole, men alligevel kan man på flere rejsesøgemaskiner blive sat på en mailingliste, således man dagligt modtager mail med nye lave priser evt. afbudsrejser, således man nemmest kan finde de billigste afgange til turen. De mest populære søgemaskiner er Momondo.dk, Travelmarket.dk samt Skyscanner.com.

Find billig overnatning på rejsen

En rejse vil altid indeholde nødvendige udgifter til transport, natlogi samt mad, hvorimod man kan spare på køb af souvenirs. Når man har booket de billigste flybilletter, så gælder det dernæst at finde de billigste hotelophold, og igen gælder det, at det er langt billigere at bestille disse hjemmefra i forvejen, da man derved kan opnå store rabatter på overnatningen. Hvis man blot træder ind på et hotel, vandrehjem eller campingplads, så vil man umiddelbart blive afkrævet normalprisen, hvorimod man kan spare op mod halvdelen af prisen, hvis man søger blandt udvalgte hoteller.

Hjemmesiden Hotels.com er langt den største, som dækker hele verden med tusindvis af hoteller i alle prislejer, så her kan man søge blandt de billigste hoteller i nærheden af, hvor du har planlagt at besøge. Som noget nyt kan man nu ganske gratis opnå yderligere rabat på hotelopholdet, idet man med en rabatkode til Hotels.com kan spare 10-50 % på en masse udvalgte hoteller overalt i verden.

Man bestiller blot hotellet som normalt på Hotels.com, men ved at indtaste rabatkoden opnår man en stor rabat i forhold til kunderne uden en rabatkode. Derfor bør du naturligvis ikke snyde dig selv for denne rabat.

 

Du besøgte også...

Tips: Hvordan sparer du op til en backpackerrejse?

Du kan låne penge til en drømmerejse jorden rundt

Sunweb rejser – Anmeldelse og sparetips

Vil du ryge eller rejse?

Billige afbudsrejser til Mallorca på nettet

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk