Nyder du at få et adrenalin kick og foretrækker du spænding, så kan du med god grund besøge Val Thorens i Le Trois Vallees i Frankrig, hvor du finder det højeste skisportssted med en imponerende, nogle vil sige nervepirrende højde på hele 3230 meters højde.

Skiresortet har i øvrigt 28 kilometer sorte pister, 60 kilometer rød og 52 kilometer blå, hvilket er et godt udgangspunkt for en spændingspræget skiferie. Der er tilmed 5 kilometers langrend, hvis du vil udfordre din udholdenhed.

Sæt din modighed på prøve

Med den højeste pist på 3230 meters højde skal man altså hverken være sart eller højdeskræk. Det er bestemt en pist for garvede skisportsudøvere, men selvom du er det, behøver du jo ikke være kæmpe fan af højder. Det er uden tvivl en adrenalinindbydende oplevelse, der vil sætte dit mod på prøve.

Nogle mennesker elsker at jagte deres grænser og overskride dem, hvilket du i den grad kan få mulighed for med denne pist. Og selvom du ikke nødvendigvis hungrer efter adrenalin, kan det nu ende med at blive en ganske særlig oplevelse, at udfordre din modighed – man kan nemlig blive helt ’høj’ af følelsen efterfølgende.

Skiferie for unge mennesker

Val Thorens er et af de mest populære skisportssteder blandt vennegrupper med hele 70 procent af denne type rejsende i byen. Det betyder også, at der er en god stemning i byen, hvor de unge mennesker ofte mødes til en gang after skiing på en af byens barer efter en lang og udmattende dag på ski. Der er mange forskellige former for indkvartering i Val Thorens, men den mest populære indkvartering er lejlighederne Chalet Des Neiges Hermine, der både ligger centralt og har luksuriøse faciliteter som sauna og indendørs swimmingpool. Se flere tilbud fra Sunweb her.