Lej en feriebil på Mallorca
Europa

Lej en feriebil på Mallorca

I dag tager vi sydpå. Ned til de varme breddegrader. Ned til palmerne og det azurblå hav. Vi skal til øen Mallorca, der er en del af Spanien og er placeret helt præcist i det vestlige middelhav. Her på øen er der dømt ferie og afslapning.

Når du lander i Palma på Mallorca, kan det være en rigtig god idé, at man hjemmefra har arrangeret noget transport, sådan så du og dine rejseledsagere kan komme rundt omkring. I kan f.eks. leje en bil. Og netop billeje, er et af de tips rejsebureauet Spies har i ærmet til jer.

Spies arbejder sammen med et af verdens største udlejningsselskaber, AVIS, hvor du lige nu kan få 200 kr. i rabat, hvis du lejer en AVIS-bil i forbindelse med din charterrejse. Dette gælder ved rejser til Grækenland eller Spanien. Brug rabatten på rejser mellem 3. juli og 31. oktober.

Du kan afhente bilen i lufthavnen eller på det nærmeste udlejningskontor. I prisen er alt inklusiv, så som ubegrænset kilometertal, tyverisikring, lokale skatter og meget mere.

Få All inclusive på dit ferieophold

Som det blev sagt indledningsvist, så er ferie lig med afslapning. Men ferie er også lig med ingen bekymringer. Man skal ikke bruge ferien på at bekymre sig om, hvorledes man har råd til at få lækkert mad og drikke i løbet af dagen. I den forbindelse tilbydes det at betale for All inclusive – måltidspakker – hvor du får alle måltider og drikkelse betalt, så du kan spise og drikke lige så meget som du har lyst til – når du vil.

Således slipper du for at skulle hive pengepungen op hver gang du og de andre er sultne eller tørstige. Du kan selv bestemme om du vil købe dig til All inclusive hvor alle måltider og drikkevarer er betalt eller, om du vil betale for en inclusive-pakke med morgenmad hver dag og frokost og middag 5 dage om ugen.

Stem

Du besøgte også...

Færøerne: Disse ting skal du opleve

Rejseguide til Skotland – De smukkeste steder

Rejseguide til Norge

Island: 7 naturoplevelser du bare må opleve!

Tenerife – solskinsøen i Atlanterhavet

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk