Er du til aktive ferier, og holder du særligt af at opleve til fods, når du er på ferie. Så bør du ikke gå glip af et fantastisk vandreeventyr i Madeira, hvor du kan vandre langs de ældgamle levadaer. Det er ikke alene en aktiv ferieform, men det er også en ferieform, der bringer dig og din familie sammen på en anderledes måde og giver jer nogle helt særlige oplevelser.

Madeiras vandrefestival

Vandring langs de berømte vandingskanaler i Madeira, der ligger i Portugal, er endda blevet så populært, at Madeira Walking Festival er blevet etableret.

Vandrefestivallen strækker sig over fem dage, hvor der er planlagte vandreture med mere end tyve forskellige ruter at vælge imellem. Ruterne har forskellige sværhedsgrader, så det er vigtigt at tage i betragtning, hvorvidt du er nybegynder eller en garvet vandrer, når du vælger din rute. Derudover er det også en rigtig god idé at tænke over din fysik. Selvom du måske engang har været en dristig vandrer, kan alderen sætte sine spor, og man må indse, at man ikke kan følge med tiden.

Vandreruterne ledes af en guide, der både kender terrænet og naturen. Det kan derfor være en rigtig gode både at opleve vandring i Madeira på, hvis man er nybegynder eller ikke kender området så godt. Guiden vil helt sikkert sørge for at i får e fantastisk udflugt med en masse berigende oplevelser i rygsækken.Vil du gerne lære mere om vandring og vandreferie så kan man læse meget mere om det på http://vandre-guide.dk/

Hvor kan man bestille rejser til Madeira?

Du kan bestille en rejse til Madeira gennem Spies, hvor du finder en samlet pakkerejse, der består af fly og hotel. Du kan vælge mellem en, to, tre eller fire uge i den herlige by eller du kan vælge at planlægge rejselængden selv. Med Spies er der masser af muligheder. Der findes både luksushoteller, hoteller særligt egnet for voksne og børnevenlige familiehoteller i Madeira, så der skulle være noget for de flestes behov.