La Gomera – Den ukendte ferieø
Europa

La Gomera – Den ukendte ferieø

Hvis du fortæller folk om din ferie på La Gomera, så vil ikke mange ane, hvor du har været henne, men hvis du fortæller om jeres ferie til De Kanariske Øer, så ved alle, hvad det drejer sig om. Men faktisk er der tale om to sider af samme sag, idet La Gomera jo er en del af De Kanariske Øer, men øen er jo den næstmindste, så derfor kommer der kun få turister på stedet. De fleste turister vælger nemlig en ferie på de større øer som Tenerife, Gran Canaria eller Lanzarote. Her er der flere hoteller, mere trafik og mange flere turister, så derfor bør I overveje en ferie til La Gomera, hvis I gerne vil holde ferie på et stille sted men med flotte strande og et godt klima.

Sådan kommer man til La Gomera

Flere rejsebureauer tilbyder flyrejser og charterrejser til De Kanariske Øer, og især hos Spies Rejser kan I rejse til La Gomera, da Spies har mange afgange til De Kanariske Øer, hvor de også har aftaler med de bedste hoteller på stedet. Der er nu ikke så mange valgmuligheder, når det drejer sig om øen La Gomera, idet man flyver til lufthavnen på Tenerife, hvorefter man tager med færgen i Los Cristianos over til La Gomera. Det er også muligt at flyve mellem Tenerife og La Gomera. I bør især vælge La Gomera, hvis I gerne vil på nogle unikke naturoplevelser. På La Gomera kan man både nyde klimaet, solen og stranden, men man kan også tage på vandreture samt spille golf.

Seværdigheder og attraktioner

Der er ikke mange seværdigheder og attraktioner på La Gomera, men øen er nu alligevel et besøg værd, da der alligevel findes vulkaner og et rigt plante- og dyreliv på stedet. Nationalparken Garajonay kan absolut anbefales, og der er også flotte hvide klipper at finde ved flere af kysterne.

La Gomera kaldes undertiden for “Den magiske ø”, fordi den er så smuk og så stille. Øen er et økologisk paradis med små hyggelige badebugter omgivet af stejle klipper. Her kommer der mange naturelskere på besøg for at opleve de mange kontraster i landskabet.

Inden for få kilometer skifter landskabet fra palmedækkede dale og dybe kløfter til nøgne klippeformationer og tropiske skovområder med eksotiske træer og planter. På La Gomera kan I også smage de lokale kulinariske specialiteter med gryderetter, frisk ost og palmehonning for at nævne nogle af de vigtigste.

Du besøgte også...

Oplev Wales’ vilde natur og kulturskatte

Oplev nordlyset i Sverige

Tag på hvalsafari i Norge

Tag på opdagelse i Danmarks smukke natur

Færøerne: Disse ting skal du opleve

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk