Mange danskere tager til Thailand og holder en fortjent ferie ovre i varmen. Thailand kan tilbyde sol, sommer og strand med masser af oplevelser til lavpris. Det er stadig temmelig billigt at rejse en tur til Thailand, og her er vejret tropisk, så der er altså varmt året rundt. Derfor er det oplagt at besøge Thailand i den danske vinterperiode, hvilket også mange gør. Der er årstiden også helt perfekt at holde ferie på, for der er det koldest i Thailand, og vi er glade for, at temperaturen omkring nytår i Thailand kun er på 30 grader. I resten af året er den jo helt oppe på 35-45 grader, hvilket næsten er for meget af det gode.

 

Phuket er et meget populært rejsemål

 

Phuket er en dejlig ø, som ligger i det sydligste Thailand, og det er sammen med Bangkok et af de mest besøgte områder i landet. Phuket har lækre sandstrande med rent badevand, og der er masser af muligheder for at shoppe eller deltage i nattelivet hver aften. Hvis du elsker vandsport, så har de masser af muligheder for dette her i Phuket. Du kan dykke eller lave skydiving, og de har masser af andre faciliteter til de interesserede.

Her i Ugebladet Søndag kan du endda se en komplet oversigt over attraktionerne på øerne i Thailand. Man kan rejse direkte med fly til Phuket, så det er nemt at komme hertil, og de har et lækkert klima med sol, palmer og strand, og hvis du er naturmenneske, så er her også høje bjerge og masser af jungler, som man kan besøge.

 

Bangkok er hovedstaden i Thailand

 

Man kan få en returbillet fra Danmark til Thailand for omkring 4.000 kr. Så det er godt nok på den anden side af jorden, men det er utroligt billigt at leve i Thailand, så man får meget for pengene, så måske skulle du prøve at besøge Bangkok, næste gang du er ude at rejse. Man kan nemt komme rundt i Bangkok med et effektivt og billigt Skytrain, som kører hele tiden. Men du kan også få et lift af en taxi, de er nogle af verdens billigste taxier at køre i, da prisen er nede på ca. en krone pr. km.

Der er masser af aktiviteter i Bangkok, som har langt over 10.000.000 indbyggere. Prøv at besøg MBK, som er et stort indkøbscenter, hvor de har alt og det er endda til absolut lavpris. Bangkok er byen der aldrig sover, og her er et herligt natteliv, men det er der også i Pattaya. Pattaya er både kendt og berygtet for sit vilde natteliv, hvor man kan møde mange specielle typer i Walking Street.

 

Her er de 10 mest besøgte turistmål i Thailand

 

Hvilke attraktioner skal man besøge i Thailand? Prøv at besøge denne hjemmeside, hvor læserne kommer med indlæg fra deres rejser. Her kan du læse om top 10 attraktioner og rejsemål i Thailand. Mange kender Thailand fra flere populære filmklip blandt andet James Bond men også The Beach med Leonardo Di Caprio. Men du må prøve at besøge deres kendte templer og deres markeder rundt om i landet. Det kan være en summende heksekedel, men der er masser afstemning og lokalkolorit.