Maldiverne – Oplev det fantastiske marineliv
Dykning & Sejlads

Maldiverne – Oplev det fantastiske marineliv

Skønheden i Det Indiske Ocean er tilstede over det hele, når du rejser på Maldiverne. Marinelivet er især imponerende at opleve. Det anslås, at der er mindst to tusind forskellige arter af dyreliv rundt om Maldiverne. Og det er dette marineliv, der er en af de mest imponerende ting at se, når man opholder sig i området.

Så hvis du interesserer dig få havet og livet under jordens overflade, er Maldiverne bestemt ikke et dårligt sted at udforske dette. Du kan bestille din rejse til Maldiverne gennem Spies, der har mange resorts både nær kysten og tættere på byen.

Hvad er Maldiverne?

Maldiverne er et sandt tropisk ferieparadis, som består af mange små øer, der er spredt ud over et stort område i Det Indiske Ocean. Øerne består alle af hvide sandstrande, svajende palmer og dybblåt hav. Øriget består af 26 atoller med i alt 1190 øer, hvoraf kun de 200 er beboede. På flere af øerne kan man med sin snorkel og svømmefødder gå få meter ud i vandet, hvorefter en magisk og farvestrålende verden af smukke koraller og flotte fisk åbner sig. Maldiverne er noget af det smukkeste, der findes i verden – ingen andre steder finder man så finkornet sand og så klart havvand, som man gør på Maldiverne.

Fem måder at udforske marinelivet på

Koralrev i krystalklare farvande, tusindevis af fisk, havskildpadder, manta rokker og meget mere – dette beskriver den idylliske undervandsverden, der omgiver ​​Maldiverne. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du kan udforske denne storslåede undervandsverden nærmere.

 1. Spis på en undervandsrestaurant
  Spis i Ithaa, en enestående aften i Maldiverne og en unik måde at udforske undervandsverdenen på. Beliggende i Conrad ved Alifu Dhaalu Atoll, der er en undersøisk glasrestaurant, er du havnet det perfekte sted for at beundre vanddyrene, mens du kan indtage et lækkert gourmetmåltid.
 2. Ressort ophold
  Bestil et ophold i Velassaru Maldiverne eller et af de andre luksuriøse ø ressorts for en ny oplevelse. Mens nogle feriesteder har værelser ved siden af ​​eller over det mousserende vand, er der nogle der tilbyder undervandsrum. Klovnefisk, sommerfuglefisk, hammerhajer, manta rokker og mange andre arter flyder over dig som du tilbringer nogle romantiske øjeblikke med din elskede.
 3. Glasbundet bådtur
  En spændende måde at opleve det undersøiske liv på, en båd med glasbund fører dig gennem krystalvandene til udsigten over det pulserende koralrev og millioner af fiskearter omkring øen.
 4. Snorkling
  Brug dit snorkling gear og udforsk undervandslivet på egen hånd. Det er ikke uden grund, at Maldiverne er et af de bedste snorkelmål i verden. De tropiske farvande strækker er til tider så klare, at du kan se fisk gemme sig i korallerne.
 5. Dykning
  Uanset om du er en førstegangsdykker eller en erfaren dykker, vil det rige marine liv i Maldiverne fortrylle dig. Tag et dyk blandt koraller og fisk for at opdage de forskellige livsformer, der findes under vandet. Glem ikke at medbringe et kamera, der kan tage billeder under vandet.

Bestil din rejse til det undersøiske paradis

Lyder Maldiverne som noget for dig, og kunne du godt tænke dig at opleve det undersøiske liv på egen hånd? Så kan du bestille din rejse til Maldiverne gennem Spies lige her. Spies kan hjælpe dig med at sammensætte rejsen eller anbefale hoteller, der passer til dine behov.

Du besøgte også...

Bliv helt klar til ferien med vennerne eller veninderne

Indholdsrige dykker rejser Kap Verde

Malta – dykkerferie og god sightseeing

Phuket er dykkernes paradis

Dykning i Sortehavet

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk