Hvis du står foran at skulle ud på en større rejse som backpacker så er noget af det vigtigste at du har en ordentlig rygsæk med. Mange backpacker ture tager lang tid, så du skal kunne have plads til både alle de ting du har med hjemmefra, tøj, bøger, medicin og alt muligt andet fornødent. Du skal endvidere også regne med at du anskaffer dig en hel masse nye ting undervejs på rejsen. Jeg har selv ofte oplevet at hele min garderobe blev udskiftet på mine mange backpacker ture i Sydøstasien, og samtidig har jeg også en hang til at købe små souvenirs til gaver og bøger om de lande jeg rejser i. Derfor bliver din rygsæk hurtigt fyldt godt op og så er det at det er vigtigt at din rygsæk er rummelig.

Sørg for at din rygsæk er god at bære

Ud over kapacitet så skal din rygsæk også være god for ryggen. Nogen gange kan man komme ud for at det ikke er helt så let at finde overnatningssteder som man oprindeligt regnede med og hvis rygsækken skærer i ryggen eller ikke er ordentligt justeret så bliver man hurtigt slidt helt ned.

Det kan især være irriterende hvis man opholder sig i et land hvor der altid er varmt eller hvor man er omringet af store menneskemængder, såsom Indien. En god rygsæk er altså både en der kan rumme en masse, men som også er behagelig at gå med.

Læs også: Rejser til Laos – Et autentisk og naturrigt land

Hvis man har en god rygsæk med så er det endvidere let at være fleksibel med rejseplanerne. Man kan meget let kaste sig ud i nye eventyr og oplevelser uden at man skal finde et sted at opmagasinere rygsækken.

Kvalitet koster

Desværre er en kvalitets rygsæk ikke altid helt billig. Du skal ikke gå efter en for billig en af slagsen da du bare ender med at skulle anskaffe dig en ny under rejsen når den går i stykker. Det er fornuftigt at købe en rygsæk der er lidt hen af i den dyre ende af markedet, men hvis du leder efter tilbud på internettet så er det faktisk muligt at få en til fornuftige penge. Du kan for eksempel se et bredt udvalg af rygsække inde på billigsport24.dk.

Har du nogle gode overvejelser eller anbefalinger til en god rygsæk så del dem med os ved at skrive en kommentar nederst på siden.