Oplev verden med et krydstogt tilbud
Dykning & Sejlads

Oplev verden med et krydstogt tilbud

Hvis man en gang i livet vil give sig selv og familien den ultimative gave, så bør man rejse jorden rundt og opleve de fremmede folkeslag og kulturer, og man kan jo undervejs læses Jules Vernes klassiker ”Jorden rundt på 80 dage”. Men det er trættende og ensformigt at anvende flyrejser og hoteller på hele turen, og det er også en uoverskuelig opgave at køre selv eller sejle i en båd. Den mest velegnede løsning kan ofte være at indhente et krydstogt tilbud, idet man på et krydstogt kan nyde livet på en afstressende og behagelig måde.

Fordele med krydstogtrejser

Man bør naturligvis starte med at indhente forskellige krydstogt tilbud, da priserne på disse svinger meget, og der er vel ingen øvre grænser for prisen. Ofte kan man vælge mellem forskellige områder, som krydstogtskibet lægger til. Når man først har fået bestilt billetter og er kommet af sted, så kan eventyret starte.

Der er egentlig ingen pligter eller opgaver på et krydstogtskib, idet der er sørget for alt lige fra selve rejsen, indkvarteringen i egen kahyt samt regelmæssige måltider, så man kan udelukkende koncentrere sig om at slappe af og nyde ferien i fulde drag. På skibet findes ofte et væld af faciliteter og tilbud, så tiden ikke føles for lang. Man kan normalt have adgang til følgende tilbud ombord:

 • Swimmingpool
 • Biografer
 • Fitness og spa
 • Spillemaskiner
 • Restauranter, barer og caféer
 • Børnevenlige aktiviteter og legerum
 • Internet adgang
 • Butikker til shopping
 • Basketball, fodbold og tennisbaner mm
 • Bibliotek med aviser, bøger og blade
 • Undervejs kan man komme i land og opleve spændende byer på turen, da man ofte gør ophold et par dage. Derved er man ikke på havet under hele turen, og man oplever en stor del af verdens kulturer på denne globetrotterrejse.

På de største og mest luksuriøse krydstogtskibe kan man desuden spille golf, opleve teaterstykker mm, så der er virkelig faciliteter til alle typer personer med forskellige typer smag. De eneste ulemper ved krydstogtrejser er en ret dyr pris sammenholdt med almindelige flyrejser, samt man ikke har muligheden for at afbryde turen i utide, men hvem ønsker også at forlade denne luksus i utide?

Hvor skal man indhente krydstogt tilbud?

Der findes en del især udenlandske udbydere af krydstogtrejser, men nu kan man hos danske Spies Rejser bestille billige krydstogtrejser til både Caribien, Dubai eller Middelhavet. På Spies hjemmeside kan man se de forskellige muligheder og destinationer, og det har aldrig før været nemmere og billigere at næsten rejse jorden rundt i luksuriøse omgivelser til fornuftige priser.

Du besøgte også...

Bliv helt klar til ferien med vennerne eller veninderne

Maldiverne – Oplev det fantastiske marineliv

Indholdsrige dykker rejser Kap Verde

Malta – dykkerferie og god sightseeing

Phuket er dykkernes paradis

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk