Gode råd til afbudsrejser: Sådan kommer du billigt afsted
Billige rejser og sparetips

Gode råd til afbudsrejser: Sådan kommer du billigt afsted

Afbudsrejser er gode alternativer til en lækker rejse. Det er dog nemmest, hvis man rejser selv eller sammen med en partner, da billetter til en hel familie kan være svære at finde. Men, for at du kan finde den bedste afbudsrejse, giver jeg dig her på indlægget en række råd til, hvordan det gøres. Så du eller din eventuelle partner ikke smider pengene ud af vinduet.

4 gode råd

  • Undgå populære rejsemål. Som du sikkert også kender fra dig selv og din omgangskreds, er der ofte stor efterspørgsel på de populære rejsemål, hvilket bevirker, at priserne dertil er højere. Vov at gå mod strømmen, og vælg de rejsemål fra, som alle taler om i år. Hvis du i stedet satser på et andet rejsemål, vil du helt sikkert få en billigere rejse. Det kan også samtidig betyde, at du får set en anden del af verden, som du ellers ikke ville have fået øjnene op for.

 

  • Rejs med kort varsel. Hvis du ikke er nødt til at skulle rejse i en bestemt uge eller på en bestemt dag, kan det virkelig betale sig at have lidt eller ganske meget is i maven. De rigtigt billige rejser får du som oftest ved at vente indtil ganske tæt på afrejsedagen, hvis det vel at mærke ikke er i højsæsonen. Du skal derfor bare sørge for at have taskerne pakket, så du er klar til at rejse inden for få timer eller dage!

 

  • Vælg en uspecificeret destination. Hvis du bare ønsker en solrejse, og ikke har specielle ønsker, kan du spare rigtigt mange penge ved at vælge en uspecificeret rejse. Du kan risikere at havne på et helt simpelt hotel, eller du kan være heldig og komme til at bo på et 4-stjernet hotel. Men, hvis du bare gerne vil ud at rejse, betyder det jo intet for din rejse. Simpelt kan også være godt, da du så har penge til andet sjov!

 

  • Tjek markedet. Det er en god ide at tjekke nettet igennem for diverse rejsesider, som tilbyder afbudsrejser. Vær tålmodig, for der er rigtig mange sider. Men, efter noget tid vil du finde frem til de bedste og billigste, og det kan spare dig mange penge. Søg ligeledes på forskellige afrejsedatoer og destinationer, da det kan give dig lyst til at prøve andre destinationer, end hvad du umiddelbart forestillede dig.

God rejse! –  Husk at du altid kan finde billige flybilletter her på siden.

Du besøgte også...

Tips: Hvordan sparer du op til en backpackerrejse?

Du kan låne penge til en drømmerejse jorden rundt

Sunweb rejser – Anmeldelse og sparetips

Vil du ryge eller rejse?

Billige afbudsrejser til Mallorca på nettet

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk