Find Flybilletter

Der er efterhånden rigtig mange gode sider og rabatportaler der kan hjælpe dig med at finde super billige flybiletter ligegyldigt hvor du gerne vil hen på din næste store rejse. Især som backpacker kan det være en god ide at lede efter de absolut billigste billetter da du derved får råd og mulighed for at lægge vejen forbi lidt flere byer, lande eller seværdigheder på din store rejse.

Flybilletter

Følgende sider er super gode steder at finde flybilletter til en lav pris:

Momondo.dk – Nordens mest populære flyscanner. Med Momondo kan du let og hurtigt finde de billgiste billetter til stort set alle destinationer. Eneste minus er at lavprisselskaber ofte ikke medtages.

Flybillet.dk – Konkurrent til Momondo. Systemet er det samme. Her på Globetrotting.dk anbefaler vi at man foretager søgningen i begge flybillet søgemaskiner så kan man sammenligne priserne.

Expedia.dk – God scanner funktion. Oveni har Expedia ofte tilbud på fly + hotel, så det er absolut en side der er værd at besøge.

Mr. Jet – Mr. Jet er stadig relativt ny på det danske marked, men i udlandet er det en enormt populær flybillet scanner. Igen er vores råd at benytte så mange som muligt til at lave start research og så sammenlign priserne.

Hoteller & Weekendture

Følgende sider er gode steder at starte jagten hvis du er på udkig efter billige hoteller eller billige weekendophold.

Hotels.com – Verdensberømt system til at finde og booke hotelophold til de absolut bedste priser.

Rejsefeber.dk – Rejsefeber har løbende nye spændende destinationer. Rejsefeber.dk har især speciale i at skaffe dig weekendophold på luksushoteller til meget billige penge.

Charterselskaber

Charterferie er mere rettet mod familier end mod backpackere. Alligevel kan man rent faktisk til tider få billetter gennem charterselskaber, der er så billige at de bedre kan betale sig at købe end en ren flybillet. Også selvom man vælger at rejse videre frem for at blive på hotellet.

Sunweb – Relativt nyt selskab på det danske marked. Speciale i Balkan: Grækenland, Tyrkiet og Bulgarien

Spies – Et af de ældste og mest kendte danske charterselskaber.

 

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk