Man kan uden tvivl kalde Fuerteventura for surfernes Hawaii, da øen byder på eventyrlige strande, gode bølger, og varme solskinstimer. Med 150 strande skal man som surfer nok finde sig til rette ude på bølgerne.

Få mere inspiration og viden til de bedste surferstrande her på siden. Måske Fuerteventura bliver den næste rejsedestination?

Undervisning for alle

Vestsiden og den nordlige del af Fuerteventura er bedst, når det angår surfing, da vindene og oceanstrømmene er stærke, og laver fremtrædende bølger. Derudover kan man benytte sig af forskellige former for surfing, heraf kitesurfing, windsurfing og selvfølgelig almindelig surfing.

Den rutinerede surfer har nok allerede besøgt Fuerteventura op til flere gange, men det er bestemt også et godt sted at starte for nybegynderne. Man er ikke på bar bund, da flere af surfingskolerne tilbyder undervisning både for øvede og nybegynder. Her er det alt fra finpudsning af formen til flere dages kursus for de helt nye. Man skal ikke have surfingudstyret med fra Danmark, da skolerne tilbyder dette, samt måltid og professionel undervisning.

Surfingstrande

Fuerteventura byder på mange populære surfingstrande til både nybegyndere og øvede surfere. Dog er der ved de meget populære strande mange mennesker, da alle har hørt nys om stranden. Blandt andet er Flag Beach en smuk sandstrand, men til tider med for mange nysgerrige turister.

Går man efter de bedste surferbølger er stranden El Cotillo et perfekt sted at tage hen. Det er ikke kun surfernes paradis, da man som turist også må nyde de flotte sandstrande, og mange tager på charterferie for at koble helt af fra hverdagen, og nyde solen og det smukke hav. Fuerteventura har de bedste hoteller, som f.eks. Barcelo Corralejo Bay, og rejser man med børn er Fuerteventura Princess et oplagt hotel at bo på.