Trænger du til en anderledes og farverig oplevelse, som du sent vil glemme? Så skal du tage til Cuba! Landet er et meget undervurderet rejsemål, som byder smukke naturoplevelser såvel som anderledes kulturelle oplevelser.

Cuba er et land med mange oplevelser – og hvad du skal opleve på en rejse til dertil, fortæller jeg dig her!

1. Smukke Havana

Det første du skal opleve (og som er meget oplagt), er landets smukke hovedstad, Cuba. Byen har mere end 2 millioner indbyggere og har spændende attraktioner såsom operahuset og den gamle bydel, hvor du finder mange små, skæve, farverige bygninger.  

2. Besøg en cigarfabrik

Cuba er kendt for deres cigarer, så derfor skal du selvfølgelig aflægge et besøg på en cigarfabrik, når nu du er der! Cigarfabrikken Partages er den mest kendte cigarfabrik i landet og ligger i Havana. Her ruller og pakker både mænd og kvinder cigarerne, hvilket du kan få lov at opleve på en af deres guidede ture.

3. Besøg Trinidad

Underskønne Trinidad er blevet udråbt som verdensarv af UNESCO, og er en mere end 500 år gammel koloniby. Byen lå faktisk tidligere ved kysten, men er blevet 10 kilometer væk, da byen blev udsat for mange piratangreb.

Selvom det er længe siden, at byen var koloniseret, bærer byen stadig præg af tiden med rustikke kolonihuse og velbevarede brostensgader.

4. Unikke indianerhuler

Noget helt særligt du kan opleve på Cuba er indianerhulerne Cuevo del Indino, som ligger 7 kilometer fra byen Viñales. Hulerne er helt naturlige. Grunden til navnet skyldes, at indianerne gemte sig i hulerne, da spanierne ledte efter dem.

Hvad der er endnu mere specielt ved hulerne er, at de har en underjordflod. Selvom det ikke lyder muligt, kan du faktisk sejle under jorden! Det er en helt speciel oplevelse, som vi så absolut anbefaler, du oplever!