Mange danskere vælger hvert år at rejse en tur sydpå ned til sol og palmer, og disse charterrejser har nu været danskernes foretrukne rejseform, siden Simon Spies introducerede dem for mere end 50 år siden. Mallorca var og er stadig ét af de mest populære feriedestinationer, da man på denne spanske ferieø kan opleve et herligt klima og flot udsigt – man får dermed den perfekte badeferie under palmerne, mens man kan tage på ture i bjergene og finde unikke drypstenshuler og andre spændende oplevelser i den storslåede natur. Det er ikke vanvittigt dyrt at rejse på ferie til Mallorca, der kun ligger få timers flyrejse fra Danmark, og man kan ofte finde gode tilbud på afbudsrejser til Mallorca på internettet samt på Tekst TV.

Find nemt og hurtigt drømmerejsen

De fleste danskere kender til rejsesøgemaskiner på nettet, hvor man på få sekunder kan finde frem til gode tilbud på rejser, da søgemaskinen tjekker næsten alle flyselskabernes tilbud på rejser. Dette er langt hurtigere end at tjekke hver enkelt selskabs hjemmeside med priser, og Momondo er den største og mest foretrukne rejsesøgemaskine på nettet, idet man blot indtaster rejsedatoerne, den ønskede destination og afrejselufthavn samt antal passagerer, hvorefter man får tilbuddene listet efter pris. Man kan forinden afkrydse visse krav til rejsen, så oversigten indeholder gode og passende forslag. Det er derfor nemt og hurtigt at finde afbudsrejser til Mallorca på Momondo, hvor man desuden blot kan vælge land og rejsebureau, hvorefter man får en oversigt over denne udbyders udvalg af afbudsrejser.

Vigtig viden om afbudsrejser

Alle rejsebureauer og flyselskaber kommer ud for flere situationer, hvor der enten er usolgte sæder, eller hvor nogle kunder få dage indtil afgangen har valgt afbud til rejsen af forskellige årsager, og disse kaldes samlet set for afbudsrejser, der så sælges til stærkt nedsat pris til folk, der kan flyve af sted med meget kort varsel, så flyet ikke rejser med tomme sæder. Man kan ofte spare 25-50 % på en rejse, og det gælder på hele billetprisen, så man med en charterrejse med hotel eller en all inclusive rejse får rabat på både fly, hotel og forplejning.

Man får samme kvaliteter og rettigheder som de øvrige rejsende på turen, men man kan altså være heldig og komme af sted til en stærkt nedsat pris. I en TV2 udsendelse får man masser af råd og vejledning om at finde afbudsrejser til billige priser, men her fremgår det blandt andet, at man ikke bare bør inkludere et uspecificeret hotel i søgningen, da man derved kan risikere at havne på et skummelt hotel på en elendig beliggenhed, hvilket kan være ødelæggende forden samlede ferieoplevelse. Man kan naturligvis også være så heldig at havne på et lækkert 5-stjerners luksushotel, men man kan gardere sig ved at markere hotellets minimumsstandard, når man søger efter en billige afbudsrejser til Mallorca.