Solbriller er et must til rejsen
Rejsegrej

Solbriller er et must til rejsen

Sæsonen for lækre charterrejser nærmer sig med hastige skridt, og derfor skal du selvfølgelig også som noget af det første erhverve dig et par ordentlige solbriller i god kvalitet. Det er nemlig altafgørende at have et par solbriller, som passer og som skærmer ordentligt af for solen. Netop her kommer Chanel solbriller ind i billedet.

Hvilken solbrille mode er du til?

Vælg solbriller på mode, så går du ikke galt i byen (eller på ferien). Hvis du f.eks. tager et par Chanel solbriller, gør du en god investering. Det gør du fordi de er lavet med omhu. Deres valg af glas sørger for, at sine øjne rent faktisk bliver beskyttet af solens UV-stråler modsat de mange andre billigere solbriller på markedet. Tilmed er de klassiske, unikke og ganske elegante – hvilket ikke kendetegner særligt mange solbrillemærker. Mange af stellene har tilmed et ungdommeligt udtryk som gør, at du kan bruge dem ung som gammel. Det er værd at overveje, for du vil hurtigt kunne mærke forskel fra billigere stel og briller – og så er du også garanteret, at de holder længere!

Hvorfor bruge solbriller?

Det er ikke for sjov, at der tilbydes solbriller, når sommersæsonen nærmer sig. For manglende brug af solbriller, kan skade din hornhinde og øjets linser. Derudover beskytter solbriller mod UV-stråler – hvis du vel og mærke køber et par i god kvalitet. For intense ultraviolette stråler eller langvarig udsættelse for dem kan faktisk føre til en smertefuld betændelse i øjets bindehinde samt hornhinde, som til sidst kan skade dem – og det vil du helst gerne undgå! Desuden udtørrer for meget sol også huden rundt om øjnene, hvilket bevirker at din hud bliver tyndere. Netop derfor er det vigtigt at købe et par gode solbriller, inden turen går sydpå!

Læs meget mere om sæsonernes solbriller, solbrille-looks og mode generelt på Elles hjemmeside.

Hvis du oven i købet er lidt nysgerrig omkring dig selv, og hvilken rejsetype du er, burde du prøve at tage et par test's på Vi Unges hjemmeside. Det er ret sjov – og hvem ved, om du måske opdager en helt ny rejse-side af dig selv?

Du besøgte også...

Backpacker: Sådan pakker du rygsækken

Det rette udstyr er vigtigt, når du dyrker outdoor

Rygsæk til rejsen – hjemmet på farten

Skal man tage bærbar med når man er backpacker?

Køb billigt rejsegrej gennem Sport Outlets

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk