Vulkanudflugt til Teide på Tenerife er det hele værd
Europa

Vulkanudflugt til Teide på Tenerife er det hele værd

Tenerife er den største af de Kanariske øer, hvor vulkanen Teide med det helt særlige udtryk findes. Rejser til Tenerife bør helt klart have denne oplevelse på dagsordenen, da det dels er en helt speciel oplevelse pludselig at befinde sig i det golde landskab, der omringer vulkanen, i modsætning til det ellers frodige landskab, der pryder resten af øen.

Teide nationalpark

Vulkanudflugten kan med et godt udgangspunkt begyndes i Teide Nationalpark. Det skulle være en utrolig smuk oplevelse gennem Nationalparken, hvor man kan køre igennem med bil.

Det er en helt unik oplevelse at køre gennem nationalparken og videre opad vulkanen, der ligger i 3700 meters højde i en storslået lavaslette med forunderlige klippeformationer. Her kan man udforske vulkanen nærmere til bens lang stierne.

Vulkantoppen

Forstætter man hele vejen igennem nationalparken er det muligt at køre et godt stykke op ad vulkanen i bil. Ved ca. 2300 meters højde kan man fortsætte via tovbanen og nå helt op til det højeste punkt på Teide. Her kan man nyde den smukke udsigt udover vulkanlandskabet og Tenerife.

For de modige er det også muligt at prøve en svævebane, der lader dig svæve fra toppen af bjerget og henover Teide, der trods dens manges års inaktivitet stadig betragtes som en aktiv vulkan.

Praktisk information

Trives i bedst med at tage det i jeres eget tempo anbefales det, at i lejer en bilen og kører stille og roligt gennem Teide Nationalpark, hvor det også kan være en god ide at tage frokosten inden man når videre til selve vulkanen. Ønsker i at komme helt op på toppen af vulkanen koster omkring 26 euro for voksne og 13 euro for børn at blive fragtet videre med tovbanen.

Alternativt kan du booke din vulkanudflugt til Teide med Spies, som er en heldagsudflugt med en guidet tour gennem spanske landsbyer, kartoffel- og vindrueplantager samt pinjeskove. Denne udflugt koster 39 euro for voksne og 19 euro for børn eksklusiv tovbanen. Tag et kig på Spies Rejser, som har et hav af billige rejser til mange destinationer verden rundt.

Du besøgte også...

Oplev Wales’ vilde natur og kulturskatte

Oplev nordlyset i Sverige

Tag på hvalsafari i Norge

Tag på opdagelse i Danmarks smukke natur

Færøerne: Disse ting skal du opleve

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk