Rhodos – 3 ting du skal opleve
Europa

Rhodos – 3 ting du skal opleve

Rhodos er en af de større græske øer og en meget velbesøgt ø med rig mulighed for både at opleve en masse og nyde det dejlige klima ved poolen eller langs stranden.

Når du booker din rejse til Rhodos med Spies kan du vælge mellem familievenlige og voksenhoteller alt efter, hvilken type ferie i ønsker. Nedenfor finder du tre klassiske eksempler på seværdigheder og aktiviteter, der bør opleves, når du besøger Rhodos. Så tag et smut forbi Spies Rejser og lad did inspirere af deres mange gode rejsetilbud.

Lindos Akropolis

En ud af Rhodos’ tre antikke byer, der den dag i dag er en velfungerende by bestående af et lille tætsluttet smafund.

På toppen af byen kan man opleve det enestående Athena Lindias tempel og de enormt høje marmorsøjler, der stadig står solidt fæstnet til jorden. På toppen kan du foruden den historiske arkitektur nyde den storslåede udsigt udover Rhodos – en kulturel og spændende seværdighed, der bør opleves når du slår din vej forbi Rhodos.

Den gamle bydel

Endnu en kulturel oplevelse er den gamle bydel, som har ry for at være en af de smukkeste bydele i hele Middelhavet. Bydelen, der stadig trives i fuldt flor, er fyldt med gamle bygninger der vidner om en lang og spændende historie – det er lidt som at gå rundt i en gammel ridderborg.

Den gamle bydel er også et smukt syn i form af de frodige og farverige blomster.

Kiotari

En af de nyere feriebyer på Rhodos, der stadig er i rivende udvikling. Byen anses for værende en af de flotteste byer på Rhodos, hvor der er mulighed for at opleve alle de forskellige aspekter, der repræsenterer en drømmerejse.

Nyd en hel eller halv dag ved stranden, hvor der blandt de mange tilbud findes forskellige vandsportsaktiviteter som windsurfing, vandscootere og havkajakker.

Byen har også en masse lækre restauranter, gode muligheder for shopping og et aktivt natteliv.

Du besøgte også...

Oplev Wales’ vilde natur og kulturskatte

Oplev nordlyset i Sverige

Tag på hvalsafari i Norge

Tag på opdagelse i Danmarks smukke natur

Færøerne: Disse ting skal du opleve

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk