Tid til ansøgning om visum!
Inspiration til rejsen

Tid til ansøgning om visum!

Juhuuuuuu, er der snart kun tilbage at sige. Om cirka 3 uger er der kun 90 dage tilbage til afrejsen, hvilket betyder, at vi kan søge om visum. Men, det er næsten nemmere sagt, end det er gjort.

Turist visum

Ja, vi har endelig besluttet os for, at vi vil gå efter at hale et turistvisum i haven. Jeg vil på det kraftigste anbefale andre at sætte sig ned i god tid og kigge på visum og tilhørende regler, da det er lidt af en jungle. Der er nemlig et hav af regler samt et hav af forskellige visum – alligevel kan vi kun søge turistvisum til trods for mange andre visum, som kunne give os muligheden for at blive i Thailand helt op til et år. Vi går derfor efter at søge om det ultimative turistvisum med 3 indrejser, hvilket vil give 6 måneders ophold i Thailand. Det bøvlede ved denne løsning er, at vi kan få 3x visa run, hvilket vil sige at man kan forlænge med 3x 30 dage ved hver indrejse (ja, det er forvirrende!). Dette vil så give os 9 måneders ophold, MEN vi skal kunne fremvise en billet ud af Thailand efter 6 måneders ophold. Om vi vil benytte billetten ved vi endnu ikke, men den er nødvendig for at kunne søge om visum, så de kan se, at vi ikke bliver illegalt i Thailand.

Som sidste tilføjelse er der netop købt DSB Orange billetter til d. 14. september, så vi kan få anskaffet os et visum! Det skal foregå i Hellerup, sååå der er dømt en uges ferie, da det kan tage alt imellem 3-5 hverdage, før vi har det i vores hænder.

What a great day!

 


Del

Du besøgte også...

Tenerife – solskinsøen i Atlanterhavet

Sådan skriver du rejsedagbog

Bliv klar til den fede ferie

Praktiske råd til rejsen

Spændende oplevelser på rejser til Montenegro

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk