Tenerife – solskinsøen i Atlanterhavet
Europa

Tenerife – solskinsøen i Atlanterhavet

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og har du og familien ikke allerede bestilt turen i år, er det med at komme i gang. Tiden flyver afsted, og inden I får set jer om, er vi midt i juli, og så bliver det altså markant svære at finde en tur for hele familien med en så kort varsel. Det handler altså om at komme i gang allerede nu, men har I lidt svært ved at finde den rette destination, så kommer der her i artiklen et oplagt valg, som nok skal være til stor glæde for hele familien.

Masser af oplevelser for hele familien

Tenerife er den største af de kanariske øer og derfor en af de mest populære, hvorfor der er rigtig meget i vente for hele familien, hvis jeres tur går dertil. Det er en ø, hvor der er stor mulighed for at være aktiv, idet der er mange vandreruter, cykelmuligheder samt dykkermuligheder med snorkel samt med alt udstyret – det afhænger naturligvis af børnenes alder, om dette er en mulighed.
Derudover er der et enormt vandland på øen ved navn Siam Park, som helt sikkert vil være et hit for hver en børnefamilie. Her er der vandrutchebaner af alle størrelser, og der er utrolig mange sjove og underholdende poolområder og andre forlystelser i dette vandland.

Vil I dog også andet end at plaske i vand, kan I en af dagene tage en tur til Papegøjeparken, Loro Parque, hvor der bliver budt på sightseeing af gorillaer, tiger, pingviner, delfiner, spækhuggere og meget andet. Dette er ligeledes et utroligt børnevenligt sted, og det skal nok være noget, der falder i god jord hos hele familien.

Turkisblå vand og høje temperaturer

Det danske vejr er ikke til at regne med, og vil I ikke sætte jeres lid til, at der kommer mange solstråler i år, så tag til Tenerife. Her er der om sommeren gennemsnitlig 27 grader, hvorfor I med sikkerhed kan gå i shorts og t-shirt fra morgen til aften alle de dage, I måtte være der. Der er altså rig mulighed for at få lidt kulør på den ligblege krop, ligesom der er utrolig gode muligheder for at slippe den indre vandhund løs.

En tur til Tenerife er nemlig en tur, som er skræddersyet til folk, der elsker at bruge tid i vandet. Her er nogle af Atlanterhavets smukkeste strande, og I kan helt sikkert se frem til noget turkisblåt vand hver eneste gang, I er på stranden. Så husk nogle gode dykkerbriller og en snorkel, fordi de små vil med garanti blive helt vilde med at lede efter fisk i det klare vand.

Er sommerferien ikke bestilt endnu, så overvej en tur til Tenerife. Det vil ikke skuffe jer, og I kan se mere om Tenerife her, hvis det lyder som et sted, der passer på den drømmeferie I måtte have – god ferie!

Du besøgte også...

Oplev Wales’ vilde natur og kulturskatte

Oplev nordlyset i Sverige

Tag på hvalsafari i Norge

Tag på opdagelse i Danmarks smukke natur

Færøerne: Disse ting skal du opleve

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk