Tag familien med på skiferie i Sverige
Europa

Tag familien med på skiferie i Sverige

Går du og pønser på en skiferie i Sverige, så har du faktisk slet ikke travlt med at planlægge den, da skisæsonen er meget lang i Sverige. Der er nemlig sne helt frem til april, så hvis du gerne vil på skiferie i Sverige behøves det ikke lige være i jule- eller vinterferien. Du kan faktisk trække den helt frem til påskeferien, hvis det passer dig bedre.

Pålidelig sne frem til april

Der er gode skiforhold i hele Sverige, så hvis du rigtig gerne vil på skiferie, kunne skiferie i Sverige være en god mulighed. Sne forholdene Sverige er garanteret helt frem til slutningen af ​​april, så der er ingen grund til at nøjes med pletvis sne i Alperne i midten af ​​marts, når man kan få det hele ved skisportsstederne i Sverige.

Sneforholdene i Sverige og resten af Skandinavien er langt mere pålidelige, da det ligger længere mod nord i forhold til, for eksempel Schweiz og Frankrig, der også er populære skiferiedestinationer. Beliggenheden længere nordpå betyder, at temperaturerne falder regelmæssigt til nul grader eller derunder om natten, hvilket gør sig gældende hele skisæsonen. Det er med til at sikre, at der er sne men også at det er god sne. Det skaber et godt fundament også kaldet snedække, hvilket netop opretholder sneforholdene frem til slutningen af april. Det betyder også, at nogle af skiferiedestinationerne, der ligger over polarcirklen faktisk har sæson helt frem til juni, hvor man så kan stå på ski under midnatssolen.

Så hvis man vil på skiferie i Sverige, kan man i hvert fald regne med sne helt frem til april.

Skiferie for hele familien i Sverige

Hvis man har mindre børn eller budgettet bare ikke er til den helt store skiferie i Schweiz eller Frankrig, så kan en familieskiferie i Sverige anbefales. Der er dels kortere kørsel fra Danmark, og så er sneforholdene bare rigtig gode. Og så kan det jo netop gøres billigere, i og med at det ligger tættere på Danmark. Du kan også booke færge gennem DFDS Seaways, hvis du vil korte køreturen endnu mere ned.

Du besøgte også...

Oplev Wales’ vilde natur og kulturskatte

Oplev nordlyset i Sverige

Tag på hvalsafari i Norge

Tag på opdagelse i Danmarks smukke natur

Færøerne: Disse ting skal du opleve

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk