Skal man tage bærbar med når man er backpacker?
Rejsegrej

Skal man tage bærbar med når man er backpacker?

At være backpacker er en fantastisk oplevelse, som man bliver nødt til at unde sig selv på et tidspunkt i livet. Her vil du opleve ting, som du ikke ville derhjemme – samt blive udsat for udfordringer, hvor der ingen kære mor er. Men, du klarer det, og kommer klogere ud på den anden side. Men, hvad er nødvendigt at have med på backpacker rejse? Er elektronik og computere virkelig en nødvendighed?

 

Backup af billeder

Som backpacker rundt om i Asien kan jeg konstatere, at en bærbar computer er uundværlig. Jeg er afsted sammen med min kæreste, som er rigtig glad for alt, der har med kameraer at gøre. Vi har derfor allerede en bunke billeder – og da jeg rejser rundt med en mini-bærbar, er pladsen altså begrænset. Men, da der er internet over det hele her i Asien (noget bedre end andet), er det blot at koble på nettet og uploade dem på nettet i Google Drev, One Drive og hvad der ellers er af findes af online lagringsmuligheder i skyen. Det er fantastisk, for uden min computer ville vi være tvunget til at købe samtlige SD-kort med risiko for at miste dem undervejs.

 

God til research

Noget andet helt fantastisk ved at have en lille computer med rundt på rejsen er, at man kan planlægge undervejs på rejsen. Vi har ikke planlagt noget fast; kommer vi derfor til et sted, vi ikke synes om alligevel, er det bare at finde computeren frem, for hurtigt at finde ud af, hvor vi så gerne vil hen. Vi har planlagt mange af vores udflugter på denne måde, da det er lettere end at skulle finde tilfældige brochurer på de forskellige hostels. Flybilletter og andet er tilmed let tilgængelige med en computer, og det giver altså en dejlig tryghed!

 

Giver mulighed for at arbejde

Internettet er blevet en den nye arbejdsplads for mange, og derfor er det heller ikke så underligt, hvis du er en af dem også. At arbejde mens man rejser giver mulighed for, at man kan rejse længere og opleve mere. Men, det kræver at have en bærbar med sig rundt, da du kan komme ud for situationer, hvor software ikke kan installeres eller filer ikke kan downloades eller åbnes, fordi det ikke er kompatibelt med en smartphone. Jeg arbejder selv online, og er glad for at kunne fortsætte med dette, selvom jeg er ude at rejse. Min lille bærbare computer vejer ikke mere end et kilo, og fylder derfor ikke særlig meget i min bagage.

Du kan sagtens have en computer med, selvom du er backpacker!

Du besøgte også...

Backpacker: Sådan pakker du rygsækken

Det rette udstyr er vigtigt, når du dyrker outdoor

Rygsæk til rejsen – hjemmet på farten

Solbriller er et must til rejsen

Køb billigt rejsegrej gennem Sport Outlets

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk