Paradisøen Koh Chang
Skjulte perler

Paradisøen Koh Chang

Når man rejser så langt som til Thailand, skal man ikke snyde sig selv for et besøg på et af de mange paradisøer, som landet byder på. Det giver federe og mere mindeværdige oplevelser, da flere af øerne er uden for turisters øje – og derfor er langt mere uspolerede i forhold til naturen sammenlignet med andre øer. En af disse øer er Koh Chang, som efter sigende skulle være helt igennem fantastisk!

Koh Chang – Thailands paradis

Koh Chang er Thailands næststørste ø, hvoraf det meste af den er forholdsvis uspoleret. Grundet til dette er, at turismen er kommet sent til øen, hvilket jo kun er en fordel for os, som gerne vil væk fra de turistede områder. Øen er dog ikke mere primitiv, end at infrastrukturen er på højde med fastlandets. Men det skal alligevel tilføjes, at Koh Chang er kendt for sin smukke natur, som består af urskov, kridhvide sandstrande og tårnhøje palmer. Så det må da siges, at være et rent paradis (sådan lyder det i hvert fald!).

Backpackeres paradis

I modsætning til andre turistprægede øer, skulle Koh Chang være et fantastisk sted for backpackere og lavbudgetrejsende, da der på strandene Lonely Beach og Bailan findes små primitive hytter med billig overnatning. Atmosfæren på strandene skulle efter sigende være ungdommelig – og det er også her man skal feste, hvis det er det, man ønsker. Ikke nok med at overnatningsmulighederne er blandt de billigste i dette område, så er området også blandt de smukkeste på Koh Chang!

Oplevelser

Der er ikke synderligt meget at se på Koh Chang, da øen ikke har historiske monumenter eller andet som på fastlandet. Dog er naturen værd at udforske, da øen har mange smukke vandfald. Det er nemmest at komme til Klong Phlu vandfaldet, som ligger fire kilometer fra hovedvejen i Klong Prao. Det er et syn, som man ikke må gå glip af – og derfor vil min kæreste og jeg ikke snyde os selv for en tur til øen!

 

Paradisøen Koh Chang
Stem

Del

Du besøgte også...

Den ukendte ferieø La Gomera

Storbyen Lyon er en ukendt ferieperle

Skiferie med vennerne i Val Thorens

Naturfænomener på Gran Canaria

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk