På opdagelse i europæiske storbyer
Europa

På opdagelse i europæiske storbyer

Hvem vil ikke gerne tage en weekend eller en hel uge ud af kalenderen og stikke afsted på storbyferie? Europas hovedstæder har så meget kultur og historie at byde, og så ligger byerne inden for få timers flyveafstand.

Historiske Barcelona

Det tager ingen tid med fly, maden er lækker – og det er vejret som regel også. Barcelona emmer af spansk historie, gamle smalle gader og smukke bygninger. Kontrasten er shopping i særklasse. I Barcelona er noget for enhver smag. For dig, der gerne vil opleve en anden kultur og lære gloser af et smukt sprog. For dig, der gerne vil se gamle katolske kirker. For dig, der bare gerne vil shoppe i alle de bedste tøjbutikker. Og for dig, der gerne vil dase ved poolen med en lækker drink ved hånden. Stik af til Barcelona for ingen penge med en Travelbird rabatkode.

Londons mange seværdigheder

Under to timers flyvetur, og du er i famøse London med alle de kendte seværdigheder inden for rækkevidde. Oplev Big Ben, London Eye, Madam Tussauds voksmuseum med alle de største kendisser som realitetstro voksdukker, eller gå en tur over London Bridge. Stop og få en god omgang fish and chips eller brug hele din opsparing på Oxford Street.

Eiffeltårnet i Paris

Én af de byer i Europa – eller måske i hele verden – der har mest at byde på, er selvfølgelig skønne Paris. Eiffeltårnet er besøgt af folk fra hele verden, og Disney Land er et af de største trækplastre for europæiske børnefamilier. Frankrigs hovedstad er selvfølgelig også kendt for at være trendsættende med mode, der på nogle punkter er flere år foran den danske. Se de mange gode Bravo Tours tilbud og tag en billig smuttur til Paris.

Ingen undskyldninger

Hvorfor bestiller du egentlig ikke en rejse med det samme? Vi er mange, der har en god håndfuld undskyldninger for at lade være. ”Det er for dyrt.”, ”Jeg har så meget at se til.”, ”Børnene skal jo også i skole.” Sandheden er, at undskyldninger vil der altid være – men er det en reel grund til at blive hjemme? En flybillet og et hotelophold i en weekend i én af ovenstående byer, koster ikke særlig meget. Travelbird har masser af gode tilbud at byde på. Du vil slappe af og komme ned i gear ved at tage af sted. Og børnene kan passes eller holde en dag eller to fri for at tage med.

Du besøgte også...

Oplev Wales’ vilde natur og kulturskatte

Oplev nordlyset i Sverige

Tag på hvalsafari i Norge

Tag på opdagelse i Danmarks smukke natur

Færøerne: Disse ting skal du opleve

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk