Oplev Gran Canaria til fods på de mange vandreruter
Europa

Oplev Gran Canaria til fods på de mange vandreruter

Kunne du godt tænke dig at udfordre dig selv på din næste rejse? Hvad så med en vandreferie til Gran Canaria? Øerne byder på smuk natur og gode stigninger, der i særdeleshed er egnet til vandreture for den aktive ferienyder.

Du kan booke dine vandreferie og rejse til Gran Canaria gennem Spies, der har en masse lækre hoteller på de forskellige øer.

Fem gode vandreture på Gran Canaria

Gran Canaria er det perfekte rejsemål, hvis du nyder vandreture. Der er så mange bakker og bjerge på øen med fantastisk udsigt. Læs mere om fem gode vandreture nedenfor.

 1. Fyrtårn på Puerto De Mogán
  Når man er i Puerto De Mogán, skal man gå mod klippen og følge skiltene til Mirador. Kommer man helt op til toppen, venter der nemlig den smukkeste udsigt. Fortsætter man med at klatre op ad klippen, kommer man til fyrtårnet helt oppe på toppen. Dette er ikke en turistvej, det er meget stejlt og kan være en smule farligt, så det anbefales kun at gå med nogen, der kender ruten eller er rutinerede vandremennesker. Alternativt kan man tage vejen til toppen – det tager omkring 45 minutter til en time.
 1. Mogán Region
  Der er meget mere i Mogán end dens havn, der er en lille landsby inde i landet, som du kan fange en bus til, der er omgivet af bjerge. Det er en af de mere udfordrende stigninger på Gran Canaria, så hvis man føler for en udfordring og er en garvet vandrer, kunne det måske være en mulighed.
 1. Veneguerra Beach
  Bestemt et sted på Gran Canaria, der kan anbefales at opleve. Det er den næste tilgængelige strand vest for Puerto De Mogán, hvorfra man vandre direkte til Veneguerra-stranden – ruten tager omkring 2,5 timer og er i alt på omkring 25 km. Denne vandretur er en heldags tur, så tag masser af vand og snacks med.
 1. Roque Noble
  Dette sted er utroligt. Det næsthøjeste udkigspunkt på Gran Canaria med en højde på 1800 meter over havets overflade. Det er en skøn vandretur, og man kan nye solnedgangen og udsigten til Tenerife-øerne fra toppen.
 1. Güigüí Beach
  Den bedste måde at komme dertil uden en bil skulle være at tage en bus til Tasarte, og så vandre 7 kilometer, indtil man kommer til starten af den faktiske vandretur. Tilsyneladende skal du derefter vandre hele vejen op ad en stor bakke så hele vejen ned for at komme til stranden. Det skulle være en temmelig udfordrende rute men samtidig det hele værd, når man først kommer frem.

Book din rejse hos Spies

Du kan booke din vandreferie til Gran Canaria gennem Spies lige her, der hjælper dig med at sammensætte en pakkerejse med fly og hotel. Så det eneste du skal gøre, er at udvælge dig nogle vandreruter, du har lyst til at bevæge dig ud på.

Du besøgte også...

Oplev Wales’ vilde natur og kulturskatte

Oplev nordlyset i Sverige

Tag på hvalsafari i Norge

Tag på opdagelse i Danmarks smukke natur

Færøerne: Disse ting skal du opleve

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk