Dykning på Koh Tao
Dykning & Sejlads

Dykning på Koh Tao

Som tidligere nævnt her på bloggen, er en af de største udfordringer ved min rejse, at jeg skal lære at dykke. Dykning og vand generelt er ikke lige mig – jeg tager sjældent i svømmehallen, og bader MEGET sjældent i det danske farvand. Derfor er jeg begyndt at se videoer på Youtube, for at overtale mig selv til, at det er det rette at gøre – at jeg snyder mig selv, hvis ikke jeg begynder at lære at dykke!

En ny verden

En af de ting, som så absolut også er med til at få fordelene frem i det her, er at jeg vil opdage en helt ny verden under mig. En verden som jeg ikke kommer til at se, hvis ikke jeg trækker mig i dykkertøjet, eller snupper en snorkel. For at sætte lidt bedre ord på, hvad det egentligt er, jeg vil gå glip af, har jeg vedhæftet en video, som ikke bedre kan beskrive, hvorfor jeg skal hoppe i vandet, så snart jeg ser det!

Videoen er fra Koh Tao, hvor min kæreste lige efter jul skal certificeres til divemaster. Det betyder, at jeg er trapped på øen i en måned eller to afhængigt af vejret, så jeg kan lige så godt opmuntre mig selv med diverse videoer!

NB: Forsøger at finde en løsning med den halve skærm!

Dykning på Koh Tao
Stem

Del

Du besøgte også...

Oplev undervandslivet på din rejse til Maldiverne

Indholdsrige dykker rejser Kap Verde

Begivenhedsrig dykkerferie på Malta

Phuket er dykkernes paradis

Dykning i Sortehavet

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk