Dyk med hvalhajen i Thailand
Inspiration til rejsen

Dyk med hvalhajen i Thailand

3474970360_1502e30e15_z

Det er langtfra en hemmelighed, at jeg rejser til Thailand, og at jeg GLÆDER mig. For at være på ferie i Thailand – også kaldet smilets land, betyder søde mennesker, smukke landskaber, dejlig thaimad og lækre strande (det har jeg i hvert fald fået fortalt mange gange efterhånden). Derudover har jeg læst mig til, at Thailand i mange år har været favorit for både hardcore dykkere og feriedykkere, som kommer for at dykke ved nogle af Asiens bedste dykkersteder. Thailand har nemlig mere end 2000 km kystlinje og masser af små øer ud for kysterne, hvor mange af dem byder på stor variation og omfatter alt fra strandrev, lodrette granitvægge, huler og tunneller, koraldækkede søjler og undersøiske bjerge.

Dyk med hvalhajen!

I Thailand er jeg blevet fortalt, at der er fantastiske hård- og blødkoraller, og at det marine liv spænder fra små revbeboere til djævlerokker, hajer, barracuda, tunfisk, trevalle og den enorme hvalhaj. Derudover er jeg også blevet fortalt, at området mellem Similan-øerne og Surin-øerne er kendt som at være et af de bedste steder for at møde hvalhajer. Det ligger lige nord for Similanøerne og dækker over Koh Bon i syd, op til Koh Tachai og til sidst mod nord Richelieu Rock.

Jeg ved derfor godt, hvor jeg skal tilbringe en del af min tid i Thailand, da min kæreste er helt besat af hvalhajer!

Så er der nogen, der skal med i kufferten?


Del

Du besøgte også...

Tenerife – solskinsøen i Atlanterhavet

Sådan skriver du rejsedagbog

Bliv klar til den fede ferie

Praktiske råd til rejsen

Spændende oplevelser på rejser til Montenegro

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk