Den Gyldne Trekant
Inspiration til rejsen

Den Gyldne Trekant

3695379333_f79f53679c_b

Nu hvor det begynder at nærme sig endnu mere, er jeg begyndt at kigge på diverse seværdigheder og områder, som skal udforskes. Til det må jeg konstatere, at Thailand er endnu smukkere, end jeg havde forestillet mig! Det bliver en fantastisk rejse uden lige, og rejsen skal blandt andet gå til den gyldne trekant!

Den Gyldne Trekant

Den gyldne trekant er et fantastisk bjergområde i Sydøstasien, hvor Laos, Burma og Thailand støder op til hinanden. Det er en smuk og betagende tur, hvor området er uvejsomt og gennemskåret af dybe dale, som er dækket af skov. Kan I forestille jer noget smukkere? Ikke nok med det er området primært beboet af forskellige bjergstammer, som er kendt for en stor produktion af opium (det må vi nok hellere holde os fra!), hvoraf handelen med det længe har spillet en vigtig økonomisk og politisk rolle. Det er derfor et meget historisk område, opiumssalget i 1900-tallet var en vigtig indtægtskilde for englænderne og franskmændene i Burma og Indokina. Senere, i 1960'erne og 1970'erne, blev salget faktisk brug til at finansiere Pathet Lao's kamp mod regeringen i Laos. Det kan man lære meget mere om i Luang Prabang, der også har et historisk museum viet til det.

Det er vigtigt også at kende til historierne bag området, da det er halvdelen af oplevelsen, når man er ude at rejse!

Drømmer du dig også væk til Thailand? Hvis du også ender med at tage af sted, må du endelig ikke snyde dig for dette område, som er domineret af imponerende bjerglandskaber, frodig og uberørt natur, frugtbare sletter og Mekongfloden, som en skillelinje mellem bjergbønderne og byfolkene.

 

 


Del

Du besøgte også...

Tenerife – solskinsøen i Atlanterhavet

Sådan skriver du rejsedagbog

Bliv klar til den fede ferie

Praktiske råd til rejsen

Spændende oplevelser på rejser til Montenegro

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk