Som H.C. Andersen sagde: ”At rejse er at leve”. Vi er mange, der elsker at rejse og gerne rejser ligeså snart, vi kan komme til det. Måske rækker pengepungen ikke altid til alle de lande, vi gerne vil se. Der er håb forude! Det behøver nemlig ikke at være kedeligt at være hjemme. Hvem siger, at en dansk bolig ikke kan emme af sydlandsk kultur eller canadisk vildmark?

De gode, gamle souvenirs

Når vi er ude at rejse, er vi mange, der køber souvenirs. Det kan være magneter, postkort eller snekugler. Måske har vi fundet et indisk tæppe eller en træmaske, der har stor affektionsværdi, fordi vi forbinder dem med vidunderlige rejseminder. Der er ingen grund til at gemme disse ting væk, selvom de måske er lidt kiksede. Frem med dem! Dekorér væggen med postkort fra alle de rejser, du har været på og giv dit tæppe en central plads i stuen. På den måde vil du altid have dine rejseminder omkring dig og på samme tid have en anderledes, lækker og personlig boligindretning. Er du derimod en af dem, som ikke lige har fået købt noget på rejsen. Har du rejst som backpacker og derfor ikke har haft plads til alle de ting, du så gerne ville have haft med hjem?

Boligindretning med et udenlandsk touch

Der er ingen grund til panik. Hos www.furniturebox.dk finder du et bredt udvalg af tæpper, der kan være med til at give din stue lige den udenlandske stemning, som du ønsker, hvad enten du er til kolde eller varme farver. Her finder du også puder i flere forskellige farver og former. Du kan få din bolig til at emme af alle dine yndlings rejser, og boligen vil udstråle personlighed og dine rejseoplevelser. Du kan også hoppe med på trenden og mikse den skandinaviske, minimalistiske stil med den sprudlende sydlandske stil. Eksperimentér med vægfarven og tæpperne. Frem med rejseminderne, de mange feriebilleder og brug dem i din boligindretning. Der er ingen grund til at gemme dem væk. Folk skal fornemme alle de fede og spændende steder, du har været.